Arculati hatásvizsgálat a Sió-Eckes Kft. és fő márkája a SIÓ tükrében
Saved in:
Main Author: | Sári Kinga |
---|---|
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | arculat imázs SIÓ hatásvizsgálat marketing cégérték elemzés hatékonyság |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/49275 |
Similar Items
A SIÓ-Eckes Kft. hűségprogramja
: Varga Dóra
: Varga Dóra
Repositioning of Sió brand – how can a domestic brand be successful against international competitors
: Varga Petra
: Varga Petra
A Swicongroup munkáltatói márkája
: Harsányi Tamás
: Harsányi Tamás
A Díszker Kft. arculati világa
: Zsiros Gréta
: Zsiros Gréta
Az Accor márkája és annak sikeressége vendégvélemények alapján
: Skoperda Kata
: Skoperda Kata
A Borsodi Műhely Kft. fejlődéstörténete, marketingstratégiája, és arculati megújulása
: Péter Júlia
Published: (2013)
: Péter Júlia
Published: (2013)
A vonzó munkáltató a Z generációsok szemszögéből - A SPAR Magyarország Kft. munkáltatói márkája
: Kara Noémi
: Kara Noémi
Az RTL KLub arculati elemeinek bemutatása és elemzése
: Kádár-Gál Dóra
: Kádár-Gál Dóra
Vállalatok vizuális arculati elemeinek hatása a vásárlási szokásokra
: Solymoss Júlia
: Solymoss Júlia
Az arculati kézikönyv szabályrendszere az Ovit Rt. vállalati gyakorlatában
: Máténé Lengyel Enikő
: Máténé Lengyel Enikő
Az Auchan Magyarország Kft. arculati és marketingkommunikációs stratégiájának elemzése a fogyasztói magatartás alakulásának hatására
: Boller Eszter
: Boller Eszter
A vizuális arculati tényezők jelentőségének növekedése az online marketing fejlődésével egy konkrét márka kapcsán
: Nagy Berndett Blanka
: Nagy Berndett Blanka
A vendéglátás fő folyamatainak vizsgálata a Bellozzoban
: Tóth Sándor Dávid
: Tóth Sándor Dávid
A vendéglátás fő folyamatai a Benczúr Hotelben
: Dobrozemszky Gábor
: Dobrozemszky Gábor
A légitársaság választás fő szempontjai a diszkont és hagyományos modellek összehasonlítása
: Németh Anna
: Németh Anna
Az egyedi vállalati arculat kialakulását meghatározó arculati kézikönyv szabályrendszere a Matáv és a Seat példáján
: Mészáros Mónika Szilvia
: Mészáros Mónika Szilvia
A vendéglátás fő folyamatainak bemutatása a Budakert vendéglőben.
: Mészáros Tamás
: Mészáros Tamás
Magyarország fő vallásturisztikai helyszínei a Z generáció szemszögéből
: Salgói Panna Réka
: Salgói Panna Réka
General Electric magyarországi tevékenysége és a fő üzletága a repülőgépgyártás /
: Sinkovicz István
: Sinkovicz István
A Budapesti Értéktőzsde bemutatása és négy fő részvényének elemzése
: Szamkó András
: Szamkó András
Budapest lehetőségei az ezer fő feletti rendezvények befogadására
: Szó Bálint
: Szó Bálint
Az Al Rabló étterem fő vendéglátó folyamatainak bemutatása
: Tőkei Bence
: Tőkei Bence
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Szőlőfürt étteremben
: Kun Zoltán
: Kun Zoltán
Az OECD-országok külkereskedelmének fő vonásai a hetvenes években
: Losoncz Miklós
Published: (1983)
: Losoncz Miklós
Published: (1983)
Fő folyamatok elemzése a vendéglátásban valamint a Székely Tanya csárdában
: Bohus Júlia
: Bohus Júlia
A vendéglátás fő folyamatainak az elemző bemutatása a Rozmaring Kertvendéglőben
: Maczák Zsuzsanna Réka
: Maczák Zsuzsanna Réka
A kisvállalatok a gazdasági növekedés fő hajtóereje?! A német és a hazai kis- és középvállalkozások helyzetelemzése, a kormányok KKV politikája
: Várnai Kata
Published: (2007)
: Várnai Kata
Published: (2007)
A központi adók, kiemelten a fő jövedelem típusú adók szabályai Magyarországon
: Várfalvi Nikolett
: Várfalvi Nikolett
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Burger King példáján keresztül
: Kisiván Milán
: Kisiván Milán
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Könyvtár Büfé példáján keresztül
: Páldi Petra
: Páldi Petra
30 fő - 300 termék - 3000m2 egyszobás manufaktúrától a tömegtermelésig
: Leyer Dániel
: Leyer Dániel
Rendőrségi együttműködés az Európai Unióban, az együttműködés fő színtere, az Europol
: Németh Rita
: Németh Rita
Az “East Fest” mint Mezőtúr fő turisztikai attrakciójának elemzése, fejlesztési lehetőségei
: Gonda Gábor
: Gonda Gábor
I4.0 gyártósor folyamatai és az elektromos autók fő egységének felépülése
: Tóth Ádám
: Tóth Ádám
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Three Corners Downtown Edition Hotelben
: Egedi Orsolya
: Egedi Orsolya
A FoMO és a közösségi média vizsgálata a budapesti elektronikus zenei szcénában
: Faragó Tímea
: Faragó Tímea
A közösségi média marketing, mint fő marketingkommunikációs eszköz, a mikro- és kisvállalkozások életében
: Mihu Krisztina
: Mihu Krisztina
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása A Piac Büféje vendéglátó egység példáján keresztül
: Vígh Ramóna
: Vígh Ramóna
A raktározás, mint fő logisztikai funkció bemutatása egy hazai logisztikai szolgáltató tevékenységén keresztül
: Mayer Szandra
: Mayer Szandra
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása az Angyalföldi Sportközpont büfé egység példáján keresztül
: Nyirfás Luca Dorottya
: Nyirfás Luca Dorottya
Similar Items
-
A SIÓ-Eckes Kft. hűségprogramja
: Varga Dóra -
Repositioning of Sió brand – how can a domestic brand be successful against international competitors
: Varga Petra -
A Swicongroup munkáltatói márkája
: Harsányi Tamás -
A Díszker Kft. arculati világa
: Zsiros Gréta -
Az Accor márkája és annak sikeressége vendégvélemények alapján
: Skoperda Kata