A vendéglátóipari kisvállalkozások sikerességét gátló tényezők vizsgálata
Saved in:
Main Author: | Bocska Edit |
---|---|
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Kisvállalkozások Vendéglátóipar Veszélyeztetett szektor Nehézségek Javaslatok kisvállalkozás mikro- és kisvállalkozások pénzügyi, vagyoni helyzet |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/51390 |
Similar Items
A közösségi vásárlói oldalak sikerességét meghatározó tényezők Magyarországon
: Koreck Ferenc
Published: (2013)
: Koreck Ferenc
Published: (2013)
Vendéglátóipari egységek telephelyválasztását meghatározó tényezők vizsgálata
: Kiss Barnabás
: Kiss Barnabás
A kisvállalkozások helye és szerepe a nemzetgazdaságban. Előtudják-e segíteni az adminisztrációs rutinok a vállalkozás sikerességét?
: Benedek Miklós Zoltán
: Benedek Miklós Zoltán
A Home Office elősegítő és gátló tényezői az IT iparágban
: Halcsik Anett
: Halcsik Anett
A vállalati innováció gátló és serkentő tényezői a magyar KKV szektorban
: Pázmány Gergely Tamás
: Pázmány Gergely Tamás
A vállalati innováció gátló és serkentő tényezői a magyar KKV szektorban
: Pázmány Gergely Tamás
: Pázmány Gergely Tamás
A tengeri szállítmányozást gátló váratlan körülmények, azokkal szembeni fellépés lehetséges módjai
: Tolinger Bence György
: Tolinger Bence György
Egy webáruház sikerességét meghatározó tényezők bemutatása a legnagyobb, 100%-ban magyar tulajdonú online kereskedő, a Euronics példáján keresztül
: Kutasi Katalin
: Kutasi Katalin
Vendéglátóipari szakmai képzések fejlődésének és reformjának vizsgálata
: Molnár Péter
: Molnár Péter
Balatonparti vendéglátóipari üzlet működtetése
: Foltyn Vivien
: Foltyn Vivien
Egy vendéglátóipari egység profilváltásának vizsgálata vonzáskörzet számítások alapján
: Matók Lívia
: Matók Lívia
EGY VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG GAZDASÁGI MŰKÖDÉSE
: Bergmann Ernő
: Bergmann Ernő
Halak, halfogyasztási szokások és vendéglátóipari felhasználásuk
: Horváth Emőke
: Horváth Emőke
Egy vendéglátóipari üzlet portfóliói fejlesztésének forgatókönyve
: Ozsvár Cintia
: Ozsvár Cintia
Egy budapesti multifunkciós vendéglátóipari egység koncepcióterve
: Tánczos Dániel
: Tánczos Dániel
A helyi termékek létjogosultságának vizsgálata a kereskedelmi és vendéglátóipari szakképzésben
: Szűcs Andrea
: Szűcs Andrea
A kisvállalkozások új adózási formáinak vizsgálata
: Kordik Gabriella
: Kordik Gabriella
Környezettudatosság vizsgálata a hazai kisvállalkozások körében
: Bandur Viktória Éva
: Bandur Viktória Éva
Hazai kisüzemi sörfogyasztási szokások és kisüzemi sörfőzdék vendéglátóipari tevékenységének vizsgálata
: Kovács Levente
: Kovács Levente
A kisvállalkozások adózása
: Varga Marianna
: Varga Marianna
A kisvállalkozások támogatása
: Terjék Szilvia
: Terjék Szilvia
Pszeudocereáliák fajtái, táplálkozástudományi jelentőségük és vendéglátóipari felhasználásuk
: Kőműves Anita Vivien
: Kőműves Anita Vivien
Pálinkafajták választéka, pálinkafogyasztási szokások és vendéglátóipari felhasználásuk
: Abay Márk
: Abay Márk
A Balaton borturizmusa - A feltörekvő borászatok vendéglátóipari és borászati tevékenységének vizsgálata
: Stankovics Réka
: Stankovics Réka
Kisvállalkozások finanszírozási kérdései
: Sári Ádám
: Sári Ádám
Kisvállalkozások túlélésének titka
: Vargha Péter
: Vargha Péter
Modern Kisvállalkozások Fejlődése
: Fajka Ákos Róbert
: Fajka Ákos Róbert
Kisvállalkozások finanszírozási lehetőségei
: Rigó Dániel Ádám
: Rigó Dániel Ádám
Marketingkommunikációs stratégia vizsgálata soproni kisvállalkozások egyik szegmensében
: Bertalan Kristóf
: Bertalan Kristóf
Milyen módon befolyásolja az értékesítés sikerességét a szobatípusok mennyisége? - A lehetőségek és nehézségek vizsgálata az Aria Hotel Budapest by Library Hotel Collection példáján keresztül
: Kovács Viktória
: Kovács Viktória
A TripAdvisor használatának vizsgálata a turisták, valamint a vendéglátóipari egységek szemszögéből
: Nagy Vivien
: Nagy Vivien
A kisvállalkozások versenyképessége hazánkban
: Mérész Pálma
: Mérész Pálma
Mikro- és kisvállalkozások hitelezése
: Nagy Adrienn
: Nagy Adrienn
Kisvállalkozások adózási lehetőségeinek összehasonlítása
: Somogyi Barbara
: Somogyi Barbara
A duális képzés hatása a kereskedelmi és vendéglátóipari szakképzésre
: Csiszár Zsoltné
: Csiszár Zsoltné
A Bocuse d'Or versenysorozat hatása a hazai vendéglátóipari szakmunkásképzésre.
: Tóth Gábor
: Tóth Gábor
A tej minősége és annak fontossága a vendéglátóipari egységekben
: Borbély Attila Bence
: Borbély Attila Bence
Vendéglátóipari tevékenységek és szolgáltatások bemutatása az Art Gastronomyn keresztül
: Kiss Bernadett
: Kiss Bernadett
Több napos konferencia vendéglátóipari szervezési feladatainak bemutatása ,jövedelmezőségének elemzése
: Horváth Ádám
: Horváth Ádám
Két vendéglátóipari egység összehasonlítása az alkalmazott marketing eszközeik alapján
: Hegedüs Bianka Júlia
: Hegedüs Bianka Júlia
Similar Items
-
A közösségi vásárlói oldalak sikerességét meghatározó tényezők Magyarországon
: Koreck Ferenc
Published: (2013) -
Vendéglátóipari egységek telephelyválasztását meghatározó tényezők vizsgálata
: Kiss Barnabás -
A kisvállalkozások helye és szerepe a nemzetgazdaságban. Előtudják-e segíteni az adminisztrációs rutinok a vállalkozás sikerességét?
: Benedek Miklós Zoltán -
A Home Office elősegítő és gátló tényezői az IT iparágban
: Halcsik Anett -
A vállalati innováció gátló és serkentő tényezői a magyar KKV szektorban
: Pázmány Gergely Tamás