A HACCP sztenderd alkalmazása a gombatermesztésben
Saved in:
Main Author: | Dobia Alexandra |
---|---|
Other Authors: | Nincs adat Nincs adat |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Élelmiszerbiztonság HACCP-rendszer Gombatermesztés |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/51828 |
Similar Items
A HACCP sztenderd és az ISO 22000 szabvány együttes alkalmazása
: Fekete Soma
: Fekete Soma
Automatizált sztenderd és grafikus jelentéskészítések meglévő adattárházból
: Fekete Gergő Jonatán
: Fekete Gergő Jonatán
HACCP ELEMZÉSE A MUSIC BOWLING ÉTTEREMBEN
: Fail Dóra
: Fail Dóra
HACCP elemzés a Bel'Dor Teraszon
: Somogyi Krisztina
: Somogyi Krisztina
Egy vízipipa bár HACCP rendszerének kialakítása
: Sponner Ádám
: Sponner Ádám
Egy elképzelt vendéglátó egység HACCP - rendszerének kialakítása
: Szalay Virág Éva
: Szalay Virág Éva
Investigation of the current situation of the institutional HACCP system in Hungary
: Bekes Lilla
: Bekes Lilla
A HACCP elmélete és gyakorlata a Gundel étteremben
: Lángh Tímea
: Lángh Tímea
A HACCP rendszer működése és fejlesztése egy gyorsétteremláncnál
: Biró Réka
: Biró Réka
Tőkemegfelelés belső értékelési folyamata a működési kockázat tükrében. Fejlett és sztenderd mérési módszer összehasonlítása
: Filó Andrea
: Filó Andrea
A HACCP alkalmazhatósága és nehézségei a TRIOPONT Kft-n keresztül
: Hajnal Ákos
: Hajnal Ákos
HACCP rendszer bevezetése az Alföld Pro-Coop Zrt. frissáru raktárában
: Baranyi Szabolcs
: Baranyi Szabolcs
A kereskedelmi bankok kockázatai, releváns prudenciális és tőkeszabályozások, illetve az IFRS 9 sztenderd bevezetésének ex post hatáselemzése
: Puskás Ádám Dániel
: Puskás Ádám Dániel
HACCP és élelmiszer eredetű megbetegedések - Az élelmiszer eredetű megbetegedések alakulása a közintézményekben
: Póka Virág Mária
: Póka Virág Mária
A HACCP rendszer működtetése és továbbfejlesztési lehetőségei a Lidl Magyarország Bt. bicskei üzletében
: Kihári Nikolett
: Kihári Nikolett
A HACCP sztenderdre épülő minőségirányítási rendszer bemutatása és mükődésének felülvizsgálata a Mezcal mexikói étteremben, valamint a fejlődés lehetősége
: Matos Levente
Published: (2013)
: Matos Levente
Published: (2013)
Coaching alkalmazása változásmenedzsmentben
: Erdei Sándor
: Erdei Sándor
Internet üzleti alkalmazása
: Neuhauser Bence
: Neuhauser Bence
A kriptovaluták gyakorlati alkalmazása
: Fekete Kornél
: Fekete Kornél
Kriptográfia alkalmazása a kiskereskedelemben
: Scholtz Tibor
: Scholtz Tibor
Szociometria alkalmazása a szervezetfejlesztésben
: Bostay Lili
: Bostay Lili
Marketingkommunikáció Marketingkommunikációs eszközök és csatornák hatékony alkalmazása a CCC Hungary Shoes Kft-nél
: Cseh Alexandra
: Cseh Alexandra
Adatvezérelt marketingeszközök alkalmazása márkakampányokban
: Janó Róbert
: Janó Róbert
Blogok marketing alkalmazása Magyarországon
: Erőss Csaba
: Erőss Csaba
Az üzleti intelligencia alkalmazása
: Tavi Rober Balázs
: Tavi Rober Balázs
Lean alkalmazása irodai környezetben
: Molnár-Kurtyán Eszter
: Molnár-Kurtyán Eszter
Virtualizáció alkalmazása vállalati környezetben
: Varga Dániel
: Varga Dániel
A CRM rendszerek vállalati alkalmazása
: Szigeti Noémi
: Szigeti Noémi
Közösségi média alkalmazása a marketingben
: Trancsik Zsanett Kármen
: Trancsik Zsanett Kármen
A közösségi média üzleti alkalmazása
: Groska Zsófia
: Groska Zsófia
Kooperatív módszerek alkalmazása a gyakorlatban
: Tóth Anna Ilona
: Tóth Anna Ilona
Adattesztelési eljárások alkalmazása a könyvvizsgálatban
: Kacsó Kinga
: Kacsó Kinga
Similar Items
-
A HACCP sztenderd és az ISO 22000 szabvány együttes alkalmazása
: Fekete Soma -
Automatizált sztenderd és grafikus jelentéskészítések meglévő adattárházból
: Fekete Gergő Jonatán -
HACCP ELEMZÉSE A MUSIC BOWLING ÉTTEREMBEN
: Fail Dóra -
HACCP elemzés a Bel'Dor Teraszon
: Somogyi Krisztina -
Egy vízipipa bár HACCP rendszerének kialakítása
: Sponner Ádám