Gerlei Gabriella Csilla & Balog-Siposné Szőcze Anikó. AZ ÉTELKÉSZÍTÉS MÚLTJA, JELENE, ÉS FEJLESZTÉSI LEHETŐSÉGEK A BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLÁN AZ ÚJ SZAKMAI ELJÁRÁSOK TÜKRÉBEN.
Chicago Style (17th ed.) CitationGerlei Gabriella Csilla and Balog-Siposné Szőcze Anikó. AZ ÉTELKÉSZÍTÉS MÚLTJA, JELENE, ÉS FEJLESZTÉSI LEHETŐSÉGEK A BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLÁN AZ ÚJ SZAKMAI ELJÁRÁSOK TÜKRÉBEN.
MLA idézésGerlei Gabriella Csilla and Balog-Siposné Szőcze Anikó. AZ ÉTELKÉSZÍTÉS MÚLTJA, JELENE, ÉS FEJLESZTÉSI LEHETŐSÉGEK A BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLÁN AZ ÚJ SZAKMAI ELJÁRÁSOK TÜKRÉBEN.
Figyelem: ezek az hivatkozások nem 100%-ban pontosak..