Vegetáriánus ételek térnyerése a gasztronómiában
Elmentve itt :
Szerző: | Kiss Laura Emma |
---|---|
További közreműködők: | Balog-Siposné Szöcze Anikó |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | gasztronómia húsmentes vegetáriánus vendéglátás zöldség |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/52845 |
Hasonló tételek
Az Aquaworld Resort Hotel étlapjának elemzése vegetáriánus ételek és allergének szempontjából
: Veres Renáta
: Veres Renáta
Vegetáriánus fogások iránti igény a vegetáriánus és vegyes táplálkozású nők táplálkozási szokásainak tükrében
: Janicsek Dóra
: Janicsek Dóra
A vegetáriánus/vegán éttermek helye a budapesti piacon
: Albert Szabina Gabriella
: Albert Szabina Gabriella
A vegetáriánus ételkínálat összehasonlítása Vas megyében és Budapesten
: Kálmán Veronika
: Kálmán Veronika
Mikrozöldek és ehető virágok a gasztronómiában
: Gerencsér Laura
: Gerencsér Laura
Sonkák a spanyol gasztronómiában
: Ordasi Natália
: Ordasi Natália
Manzanos étterem kínálatának elemzése vegetáriánus, ételallergia és szezonalitás szempontjából az nH Budapest Hotelban
: Tóth Virág
: Tóth Virág
Egészségtudatos ételek a social médiában
: Borovszki Zsuzsanna Judit
: Borovszki Zsuzsanna Judit
A Berki Vendéglő és Hotel étlap elemzése különböző szempontok szerint, különös tekintettel a vegetáriánus kínálatra
: Lacknerné Benkő Anita Katalin
: Lacknerné Benkő Anita Katalin
A marhahús a magyar gasztronómiában
: Deák Gábor
: Deák Gábor
A zöldségpárlatok felhasználása a gasztronómiában
: Nyerges Dzsenifer Edina
: Nyerges Dzsenifer Edina
A fenntarthatóság megjelenése a gasztronómiában
: Nagy Eszter
: Nagy Eszter
A csokoládé felhasználása a gasztronómiában
: Molnár Diána Roxána
: Molnár Diána Roxána
Pálinkakészítés, pálinka szerepe a gasztronómiában
: Kalácska Áron
: Kalácska Áron
Sváb szokások és ételek a Vértesben
: Rohrbacher Lilla
: Rohrbacher Lilla
Do it yourself ételek a magyar vendéglátásban
: Tóth Dániel
: Tóth Dániel
Híres ételek keletkezése és megjelenése napjainkban
: Szabó Ildikó
: Szabó Ildikó
A limousin szarvasmarha húsa a gasztronómiában
: Skamla Pál
: Skamla Pál
Hagyományok és korszerűségek a sváb gasztronómiában
: Schurina Anett
: Schurina Anett
A street food ételek fogyasztási szokásainak vizsgálata
: Németh Kinga
: Németh Kinga
Bajor ételek kialakulása, szerepe a német vendéglátásban
: Kósik Lajos
: Kósik Lajos
Hagyományos ételek nyomában, a Balaton északi partján
: Tóth Dzsenifer
: Tóth Dzsenifer
Helyi néphagyományok és népi ételek a Börzsönyben
: Bartus Brigitta
: Bartus Brigitta
Ételek minőségének biztosítása a külső rendezvény helyszíneken
: Lux Bence
: Lux Bence
Az agilis termékmenedzsment térnyerése a digitális vállalatokban
: Kiss Patrik Alex
: Kiss Patrik Alex
Az e-kereskedelem térnyerése
: Schwetz Viktor
: Schwetz Viktor
A Tokaji borok felhasználása a magyar gasztronómiában
: Dániel Dóra
: Dániel Dóra
A választékközlő rendszerek megjelenési formái a gasztronómiában
: Pusztai Viktória
: Pusztai Viktória
A tokaji Furmint helye, szerepe a gasztronómiában
: Bene András János
: Bene András János
Halkalauz a gasztronómiában és az egészséges táplálkozásban
: Major Enikő
: Major Enikő
Regionális jellegű ételek megjelenése a Berek Halászkert étlapján
: Szakál Szabina
: Szakál Szabina
Ételek és borok harmóniája a Sauska pincészeten keresztül
: Vajas Dorottya
: Vajas Dorottya
A magyar borgasztronómia fejlődése, borok és ételek harmóniája.
: Ács Krisztián
: Ács Krisztián
A kombinált fuvarozás térnyerése napjainkban
: Dallos Tünde
: Dallos Tünde
Tavaszi szezonális és ünnepi ételek Budaörsön és környékén
: Friedrich Gergő
: Friedrich Gergő
Az egészségtudatos cukrászdák térnyerése Magyarországon
: Aradi Renáta
: Aradi Renáta
A fenntarthatóság fontossága a háztartásokban és a gasztronómiában
: Gajdács Nikoletta
: Gajdács Nikoletta
A Tokaji borok felhasználásának elemzése a magyar gasztronómiában
: Pálfalvi Brigitta
: Pálfalvi Brigitta
A pálinka, mint hungarikum szerepe a magyar gasztronómiában
: Varga Viktória
: Varga Viktória
A burgonya felhasználása és jelentősége a magyar gasztronómiában
: Czompa Fanny
: Czompa Fanny
Hasonló tételek
-
Az Aquaworld Resort Hotel étlapjának elemzése vegetáriánus ételek és allergének szempontjából
: Veres Renáta -
Vegetáriánus fogások iránti igény a vegetáriánus és vegyes táplálkozású nők táplálkozási szokásainak tükrében
: Janicsek Dóra -
A vegetáriánus/vegán éttermek helye a budapesti piacon
: Albert Szabina Gabriella -
A vegetáriánus ételkínálat összehasonlítása Vas megyében és Budapesten
: Kálmán Veronika -
Mikrozöldek és ehető virágok a gasztronómiában
: Gerencsér Laura