Konkurencia elemzés a budapesti skybart üzemeltető hotelek között, a skybarok mint vonzó munkahelyek befolyása a magyar bartender oktatásra
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Other Authors: | |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | hotel konkurencia márkastratégiák szállodaipar vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/52868 |
Abstract: | A dolgozatom három hipotézisre épül, melyeken keresztül fokozatosan fejtem ki a teljes témát. A hotelek közötti konkurencia-elemzéssel először azt a kérdést elemzem ki az általam választott 5 szálloda segítségével, hogy egy boutique hotel vagy egy szállodalánchoz tartozó létesítmény tud hatékonyabban működni. Ezt követően a választott helyszínek közül megvizsgálom melyik márka koncepciója és működési elve lehet a legjobb és leghatásosabb a legvonzóbb vendégek számára. Végül pedig szeretnék kitérni arra is, hogy milyen problémákat látok a jelenlegi bartender oktatásban, amelyeket szükséges lenne megreformálni a színvonalasabb tudás érdekében. Meg kell-e változtatni bármit, és mennyiben igen, akkor hogyan vagy mitől lehetnének a frissen végzett diákok versenyképesebbek a prémium minőségű vendéglátóhelyeken is. |
---|