A horvát kisebbségi népcsoport gasztronómiájának és kultúrájának elemző bemutatása
Saved in:
Main Author: | Kovács Szonja Léna |
---|---|
Other Authors: | Balog-Siposné Szöcze Anikó |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | gasztronómia gasztrotörténet Horvátország kisebbség nemzetiségek |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/52877 |
Similar Items
Magyarországi Szlovák kisebbség gasztronómiájának elemző bemutatása
: Szeredi Jácint
: Szeredi Jácint
Boden-tó hagyományos és mai modern gasztronómiájának bemutatása
: Bánhidi Petra
: Bánhidi Petra
A kommunikáció szerepe színházi előadás és más etnikumú népcsoport művészetén keresztül
: Zelei Viktória
: Zelei Viktória
Svédország migrációs és kisebbségi politikája
: Pap Márton
: Pap Márton
A dél-balatoni régió gasztronómiájának fejlődése
: Sneff Benjámin
: Sneff Benjámin
Kisebbségi kapcsolatok kezelése az önkormányzatoknál
: Ferenczi Szilvia
: Ferenczi Szilvia
„Kisebbségi kapcsolatok kezelése az önkormányzatoknál"
: Kövecses Alíz
: Kövecses Alíz
A pezsgőfogyasztás kultúrájának változása Magyarországon
: Szabó Luca Sára
: Szabó Luca Sára
A kisebbségi kérdés, különös tekintettel Szlovákiában
: Kiss Lejla
: Kiss Lejla
A Közel-Kelet gasztronómiájának megjelenése és elterjedése Budapesten
: Határ Sára Rebeka
: Határ Sára Rebeka
A Hilton Budapest szervezeti kultúrájának bemutatása és kritikai elemzése
: Cseri Nóra
: Cseri Nóra
A PR tevékenység szerepe a kisebbségi önkormányzatoknál
: Györög Ildikó
: Györög Ildikó
A horvát-magyar határon átnyúló együttműködés lehetőségei Csurgó város vonatkozásában
: Fábián Anita
: Fábián Anita
Budakalász település szerb és német nemzetiségű, kisebbségi csoportjai
: Gaál Panna Zsófia
: Gaál Panna Zsófia
Kisebbségi jogokat szabályozó nemzetközi dokumentumok és az ENSZ
: Szigethy-Ambrus Nikoletta
: Szigethy-Ambrus Nikoletta
A magyar-horvát határmenti együttműködés fejlődése és eredményei, a programirányítás nézőpontjából
: Rózsa Diána
: Rózsa Diána
A horvát tengerpart aktuális és várható hatásai a balatoni térség idegenforgalmára
: Bene Szilvia
: Bene Szilvia
A Trifolium Kft. szervezeti kultúrájának az elemzése
: Selymes Barnabás
: Selymes Barnabás
A szlovákiai magyar kisebbségi közösségek társadalomban betöltött szerepe
: Dingha Orsolya
: Dingha Orsolya
Magyar-Horvát kapcsolatok 1990-től, különös tekintettel Horvátország euroatlanti csatlakozásának folyamatára
: Jackel Barbara
: Jackel Barbara
A Hotel Nemzeti szervezeti kultúrájának és sikerességének elemei
: Földi Fanni
: Földi Fanni
Különböző vallások gasztronómiájának összehangolása egy hazai fiktív étterem bemutatásán keresztül
: Szucskó Péter
: Szucskó Péter
A magyar és horvát nemzeti és szervezeti kultúra összehasonlítása az Unilever szervezetén belül
: Kelecsényi Mirabella
: Kelecsényi Mirabella
A Közép- magyarországi régió gasztronómiájának vizsgálata a tradicionalitás és a megújulás vonatkozásában
: Merkl Máté
: Merkl Máté
A méhészet és a méz gasztronómiájának megjelenése és fejlesztési lehetőségei a falusi turizmusban
: Farkas Noémi Kinga
: Farkas Noémi Kinga
Japán és az Európai Unió gazdaságának és vállalati kultúrájának összehasonlítása
: Krejci Anikó
: Krejci Anikó
Az Axel Springer szervezeti kultúrájának sajátosságai a környezeti változások tükrében
: Horváth Emese Krisztina
Published: (2007)
: Horváth Emese Krisztina
Published: (2007)
A határ menti együttműködés jelentősége az osztrák-magyar és a horvát-magyar határ vizsgálatának tükrében
: Fenyvesi Orsolya
: Fenyvesi Orsolya
Egy interkulturális vállalat szervezeti kultúrájának vizsgálata The Culture Map dimenziói mentén
: Fekete Kira
: Fekete Kira
Az Anda Present Kft. CSR teljesítményének felmérése és vállalati kultúrájának vizsgálata
: Komáromi Gergely
: Komáromi Gergely
A kisebbségi jogok érvényesíthetőségének lehetőségei az ENSZ és az Európai Unió keretei között
: Szigethy-Ambrus Nikoletta
: Szigethy-Ambrus Nikoletta
A nők kisebbségi közösségen belüli szerepének megerősítése és társadalmi inklúzió koncepciója az EFOP-1.4.4-17 BARI SHEJ - NAGYLÁNY-FÁTĂ MÁRÉ programon keresztül.
: Havas Szonja Erna
: Havas Szonja Erna
A Bosch Budapesti Fejlesztési Központ szervezeti kultúrájának elemzése és dolgozói elégedettségének vizsgálata
: Széles Anna Szilvia
: Széles Anna Szilvia
A multinacionális vállalatok szervezeti kultúrájának implementálása Magyarországon egy skandináv cég példáján keresztül
: Mida Alexandra
: Mida Alexandra
A multinacionális vállalatok és a KKV-k szervezeti kultúrájának összehasonlítása konkrét vállalatok elemzésével
: Legány Krisztina
: Legány Krisztina
Startup, mint vállalkozás és szemlélet A startupok szervezeti kultúrájának bemutatása a TrustChain Systems Kft. példáján keresztül
: Turkevei-Nagy Lilla Klaudia
: Turkevei-Nagy Lilla Klaudia
Japán konyhaművészetének elemző bemutatása
: Ódor Balázs
: Ódor Balázs
A települési területi és országos kisebbségi önkormányzatok célja, feladatai, szervezeti felépítése, kapcsolatrendszere, kapcsolódása az államháztartáshoz
: Grimm Lili
: Grimm Lili
Az Ácsi Polgármesteri Hivatal vezetési stílusának és szervezeti kultúrájának elemzése, és egymásra gyakorolt hatása
: Pauer Andrea
: Pauer Andrea
A Modine Hungária Kft. áruforgalmi tevékenységének elemző bemutatása
: Kovács Flóra
: Kovács Flóra
Similar Items
-
Magyarországi Szlovák kisebbség gasztronómiájának elemző bemutatása
: Szeredi Jácint -
Boden-tó hagyományos és mai modern gasztronómiájának bemutatása
: Bánhidi Petra -
A kommunikáció szerepe színházi előadás és más etnikumú népcsoport művészetén keresztül
: Zelei Viktória -
Svédország migrációs és kisebbségi politikája
: Pap Márton -
A dél-balatoni régió gasztronómiájának fejlődése
: Sneff Benjámin