Esküvői catering a Johnny’s Bistro tekintetében
Saved in:
Main Author: | Kovács Dominik |
---|---|
Other Authors: | Debreceni Dr. János |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | catering esküvő étterem rendezvény(ek) vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/52895 |
Similar Items
A Johnny's Bistro étel és italkínálata
: Somogyi Dorottya
: Somogyi Dorottya
Esküvői catering és étkezési szokások, trendek az elmúlt évekből és várakozások a közeljövőre nézve
: Szeredi Laura Flóra
: Szeredi Laura Flóra
A Johnnie Walker, mint márka marketingaktivitásainak elemzése
: Gellért Nóra Gabriella
: Gellért Nóra Gabriella
Buda Gourmet Bistro kínálatának elemzése
: Pribula Orsolya Klaudia
: Pribula Orsolya Klaudia
A koronavírus hatása az esküvői iparágra egy újonnan induló esküvőszervező vállalkozás tekintetében
: Bódi Boglárka
: Bódi Boglárka
A Johnnie Walker márkaépítése a Trónok Harca sorozaton keresztül
: Kőműves Balázs Károly
: Kőműves Balázs Károly
Az XO Bistro Étterem tevékenységének elemzése
: Regős Péter
: Regős Péter
A 0,75 bar & bistro működésének elemzése
: Kövér Dorottya
: Kövér Dorottya
Analyzing platewaste of a trendy bistro in the heart of Buda
: Pató Márk
: Pató Márk
Budapesti vendéglátás marketing az Evidens Bistro példáján keresztül
: Tóth Lilla Emese
: Tóth Lilla Emese
Burnout in Catering Industry
: Kapitány Dániel
: Kapitány Dániel
Esküvői fogások a világ 4 földrészéről
: Kiss Petra
: Kiss Petra
Egy induló online esküvői vállalkozás marketingstratégiája
: Császár Zsófia
: Császár Zsófia
A Great Bistro étlapjának elemzése, ételallergiában/érzékenységben szenvedők szempontjából, konyhatechnológiák
: Bánhegyi Zsolt István
: Bánhegyi Zsolt István
Esküvői szokások, hagyományok hazánkban, alcím Esküvőszervezői hivatás megjelenése Magyarországon
: Zsigmond-Rácz Katalin Zita
: Zsigmond-Rácz Katalin Zita
A marketing jelenléte az esküvői szolgáltatások piacán
: Pluhárné Ferencz Krisztina
: Pluhárné Ferencz Krisztina
A magyar esküvői hagyományok jelentőségének vizsgálata napjainkban
: Zs.Tóth Anna
: Zs.Tóth Anna
Az esküvői trendek Magyarországon a vendéglátás szempontjából
: Fazekas Attila
: Fazekas Attila
Budapest és Pest vármegye esküvői hagyományainak összehasonlítása
: Sütő Lili Borbála
: Sütő Lili Borbála
Hatékony rendezvényszervezés és catering trendek
: Szabó Réka Viktória
: Szabó Réka Viktória
The application of magic in the catering and hotel industry
: Németh Gábor László
: Németh Gábor László
An existing catering unit's developing plan
: Pacsika Csilla
: Pacsika Csilla
Effects of veganism on the catering industry in Hungary
: Kecskés Fanny
: Kecskés Fanny
A nagy NAP Mindent a hazai esküvői szokásokról, tradíciókról
: Ádám Tamara
: Ádám Tamara
A Haris Catering Kft. rendezvényszervezésének sajátosságai
: Rácsai Anna
: Rácsai Anna
UNDERSTANDING THE ROLE OF TECHNOLOGY IN SERVICE INNOVATION IN CATERING
: Chammem Mehdi
: Chammem Mehdi
Consumer awareness of food consumption and catering services
: Orfei Gloria
: Orfei Gloria
Industry 4.0 and Artificial Intelligence in Catering
: Vágó Ferenc Félix
: Vágó Ferenc Félix
The impact of emotional management in catering and hotel management
: Munadarin Armando
: Munadarin Armando
A borok megjelenése a Bistro Fine itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Földes Anna
: Földes Anna
Esküvői trendek alakulása, középpontban a tematikus-, fenntartható-, és online esküvőkkel
: Borbély Andrea
: Borbély Andrea
A Duna menti svábok esküvői szokásvilága Szomód és Dunaszentmiklós példáján
: Bereczki Tímea
: Bereczki Tímea
Feasibility study of a new catering outlet in Budapest
: Németh Anikó
: Németh Anikó
The impacts of gluten intolerance in catering - A consumer approach
: Moreno-Moreno Ceferina Fanni
: Moreno-Moreno Ceferina Fanni
Critical analysis of the possibilities of the handicapped people in the catering industry
: Káró Regina
: Káró Regina
Economic importance of coffee culture through catering businesses
: Horváth Krisztián
: Horváth Krisztián
Complex analysis of two different types of catering establishment
: Major Luca
: Major Luca
Complex analysis of an opening self-catering chateau in France
: Sarkadi Mariann
: Sarkadi Mariann
The examination of the purchasing process of the catering equipment in hotels and restaurants.
: Kapitány Claudia
: Kapitány Claudia
Examining the case of dog-friendly catering units in Budapest
: Szecsei Dorottya
: Szecsei Dorottya
Similar Items
-
A Johnny's Bistro étel és italkínálata
: Somogyi Dorottya -
Esküvői catering és étkezési szokások, trendek az elmúlt évekből és várakozások a közeljövőre nézve
: Szeredi Laura Flóra -
A Johnnie Walker, mint márka marketingaktivitásainak elemzése
: Gellért Nóra Gabriella -
Buda Gourmet Bistro kínálatának elemzése
: Pribula Orsolya Klaudia -
A koronavírus hatása az esküvői iparágra egy újonnan induló esküvőszervező vállalkozás tekintetében
: Bódi Boglárka