Gluténmentes étkezés a hazai fogyasztók szemszögéből, a Bonita Bisztró példáján keresztül
Elmentve itt :
Szerző: | Orodán Éva |
---|---|
További közreműködők: | Hidvégi Hedvig |
Kulcsszavak: | allergia betegségek betegségek tünetei cöliákia glutén |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/52924 |
Hasonló tételek
Gluténmentes ételkészítés a hazai vendéglátásban
: Baranyai Ádám
: Baranyai Ádám
Gluténmentes szeretetmárka
: Hajzer Dóra
: Hajzer Dóra
Öltözködés és étkezés a hazánkban lejátszott reklámfilmekben.
: Kalamár Anna Krisztina
: Kalamár Anna Krisztina
Laktózmentes, gluténmentes és cukormentes édességek bemutatása a Zelenák Sütiház példáján keresztül
: Schweigert Szimonetta
: Schweigert Szimonetta
A Zsemle Bisztró piaci bevezetésének lehetősége
: Lajkó Nóra
: Lajkó Nóra
Étkezés a testépítésben-különös tekintettel a versenyfelkészülési időszakra
: Gergely Roland
: Gergely Roland
A közös családi étkezés összefüggése a pszichológiai jólléttel
: Takács Viktória
: Takács Viktória
Étkezés lemondás nélkül! – A ,,mentes” élelmiszeripar jövedelmezőségének elemzése
: Janka Anasztázia
: Janka Anasztázia
Étkezés lemondás nélkül! - A ,,mentes" élelmiszeripar jövedelmezőségének elemzése
: Janka Anasztázia
: Janka Anasztázia
Csomagszállító szolgáltatókkal szembeni elvárások a fogyasztók szemszögéből
: Básti Csaba
: Básti Csaba
Az újrahasznosított termékek megítélése a fogyasztók szemszögéből
: Vitek Adrienn
: Vitek Adrienn
Csomagolásmentes üzletek helyzete Magyarországon a fogyasztók szemszögéből
: Barabás Erzsébet Margit
: Barabás Erzsébet Margit
Gluténmentes konyha a mindennapok gasztronómiájában
: Magyar Petronella
: Magyar Petronella
A Babér Bisztró étlap, itallap elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Fekete Éva
: Fekete Éva
Egészséges étkezés és táplálkozási szokások a magyar lakosság körében
: Szigethy Anna Júlia
: Szigethy Anna Júlia
Flottakezelés egy induló cég és a fogyasztók szemszögéből
: Bán Szabolcs
: Bán Szabolcs
A Szederinda Gluténmentes Étterem kínálatának elemzése
: Kathy Zsófia
: Kathy Zsófia
Értékrend, élelmiszerfogyasztói preferencia és a szolgáltatás-választás indítékai közötti összefüggések a hazai munkahelyi étkezés piacán
: Fodor Mónika
Megjelent: (2010)
: Fodor Mónika
Megjelent: (2010)
Gluténmentes termékek- magyar és spanyol tapasztalatok
: Bodnár Vivien
: Bodnár Vivien
Budapesten kapható gluténmentes termékek árának vizsgálata
: Kóczán Eszter
: Kóczán Eszter
Egy magyaros bisztró étterem üzemeltetése és étlapjának megtervezése
: Tőkési Tamás
: Tőkési Tamás
Okosórák a fogyasztók szemszögéből – divatos kiegészítő vagy kihasználható technológia?
: Molnár Blanka
: Molnár Blanka
„Jót s jól!” - Egészséges és fenntartható étkezés megvalósításának lehetőségei és eszközei
: Payer Ádám
: Payer Ádám
Laktóz- és gluténmentes ételkínálat a budapesti vendéglátásban
: Mészáros Vivien Brigitta
: Mészáros Vivien Brigitta
A gluténmentes lisztekhez kapcsolódó fogyasztói szokások vizsgálata
: Mészáros Viktória
: Mészáros Viktória
„Mindennapi kenyerünket...” A gluténmentes kenyér mint alternatíva
: Horváth Eszter Judit
: Horváth Eszter Judit
Breier Farm Tanya Bisztró újragondolása, az új terv megvalósíthatósága
: Bihari Máté
: Bihari Máté
Egy induló olasz jellegű bisztró piaci lehetőségeinek elemző vizsgálata
: Horváth Zoltán
: Horváth Zoltán
Morzsákmány, egy induló gluténmentes cukrászműhely üzleti terve
: Fegyveres Péter
: Fegyveres Péter
A content marketing szerepe a V4 bisztró márkaépítési folyamatában
: Honti Luca Ráhel
: Honti Luca Ráhel
A Street Food, mint új gasztronómiai irányzat és a minőségi étkezés kapcsolata.
: Jánosi Krisztián
: Jánosi Krisztián
A diabetikus, gluténmentes és laktózmentes sütemények választékának és fogyasztói szokásainak vizsgálata a hazai cukrászatokban
: Schilling Helga Diána
: Schilling Helga Diána
A diabetikus, gluténmentes és laktózmentes sütemények választékának és fogyasztói szokásainak vizsgálata a hazai cukrászatokban
: Schilling Helga Diána
: Schilling Helga Diána
Élet inzulinrezisztensként, avagy a házon kívüli étkezés okozta kihívások kezelése speciális élethelyzetben
: Kiss Zsanett
: Kiss Zsanett
Piacra lépést támogató tanulmány egy vegán street food bisztró marketingstratégiájához
: Borgyos Marcell
: Borgyos Marcell
A Béla bár és a Mitzi kortárs bisztró étlap-itallap elemzése
: Tobler Anna
: Tobler Anna
A bio, reform, speciális és mentes élelmiszerek szortiment bővítésének vizsgálata a gluténmentes termékek szemszögéből a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft.-nél
: Szebényi Dóra
: Szebényi Dóra
A gluténmentes ételek, sütemények értékesítési nehézségei a budapesti vendéglátásban
: Lőrincz Anna
: Lőrincz Anna
A Free Bake gluténmentes pékség hallgatói vállalkozás üzleti terve
: Hős Andrea
: Hős Andrea
Gluténmentes cukrászati alapanyagok felhasználása a vendéglátásban vállalati partner bevonásával
: Ollári Barbara Fanni
: Ollári Barbara Fanni
Hasonló tételek
-
Gluténmentes ételkészítés a hazai vendéglátásban
: Baranyai Ádám -
Gluténmentes szeretetmárka
: Hajzer Dóra -
Öltözködés és étkezés a hazánkban lejátszott reklámfilmekben.
: Kalamár Anna Krisztina -
Laktózmentes, gluténmentes és cukormentes édességek bemutatása a Zelenák Sütiház példáján keresztül
: Schweigert Szimonetta -
A Zsemle Bisztró piaci bevezetésének lehetősége
: Lajkó Nóra