Rendezvényszervezés egy éjszakai klubban
Elmentve itt :
Szerző: | Nánási Nikolett Napsugár |
---|---|
További közreműködők: | Schultz Éva |
Kulcsszavak: | energiaválság koronavírus-járvány (COVID-19) rendezvények rendezvényszervezés szórakoztatóipar |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/52945 |
Hasonló tételek
A munka-magánélet egyensúlya - Fókuszban az éjszakai műszak
: Olasz Vivien
: Olasz Vivien
Éjszakai és váltott műszakban dolgozó szállodai recepciósok munkájának sajátosságai
: Pap Levente
: Pap Levente
Egy újonnan nyíló éjszakai bár fogadtatásának fogyasztói felmérése és üzleti koncepció kidolgozása
: Vörös Vivien
: Vörös Vivien
A Front Office tevékenységének elemzése, fókuszban az éjszakai műszak jelentőségével
: Szabó Virág
: Szabó Virág
Az amerikai whiskey-k értékesítési és fogyasztási szokásai a budapesti éjszakai vendéglátásban
: Gócza Márton
: Gócza Márton
Rendezvényszervezés egy közösségi házban
: Hajdú Laura Petra
: Hajdú Laura Petra
Rendezvényszervezés az inárcsi Bodrogi Kúriában
: Farkas Nikolett
: Farkas Nikolett
Utaztatás és rendezvényszervezés egy magyarországi nagyvállalatnál
: Bükszegi Tamara
: Bükszegi Tamara
Rendezvényszervezés bemutatása egy kisvendéglő tevékenységén keresztül
: Gulyás Gréta
: Gulyás Gréta
A rendezvényszervezés szerepe egy új kulturális szolgáltatásnál
: Negele Anna
: Negele Anna
Rendezvényszervezés az Abacus Hotelben
: Rück Noémi
: Rück Noémi
Rendezvényszervezés, ahogy én látom
: Uti Vivien
: Uti Vivien
Posztmodernitás a rendezvényszervezés területén
: Bartyik Adrienn
: Bartyik Adrienn
A modern rendezvényszervezés igényei
: Sárfi Csilla
: Sárfi Csilla
Trendek a rendezvényszervezés világában
: Koch Richárd
: Koch Richárd
Rendezvényszervezés a MICE szektorban
: Péterfi Dalma Flóra
: Péterfi Dalma Flóra
A fenntartható rendezvényszervezés nyomában
: Gábor Kitti
: Gábor Kitti
Rendezvényszervezés a Centrál Caféban
: Negro Ernő
: Negro Ernő
Rendezvényszervezés a Gundel Palotában
: Szűcs Liza
: Szűcs Liza
Rendezvényszervezés a Z generációban
: Sütő Luca
: Sütő Luca
Rendezvényszervezés kávézókban A Centrál Grand Cafe & Bar példáján keresztül
: Pálvölgyi Evelin
: Pálvölgyi Evelin
PR és rendezvényszervezés lépései egy 'hands-on' főzőiskola tekintetében
: Frigyer Andrea
: Frigyer Andrea
Állandó megújulás a rendezvényszervezés területén
: Tamás Annamária
: Tamás Annamária
Hatékony rendezvényszervezés és catering trendek
: Szabó Réka Viktória
: Szabó Réka Viktória
Rendezvényszervezés és a gasztronómia összefonódása
: Kuti Zsófia
: Kuti Zsófia
Rendezvényszervezés és a piackutatás kapcsolata
: Sulyan Sára
: Sulyan Sára
Rendezvényszervezés a gazdasági válság idején
: Torma Nikoletta
: Torma Nikoletta
Rendezvényszervezés kiteljesedése az Ókortól napjainkig
: Gyalus Klaudia Kitti
: Gyalus Klaudia Kitti
Rendezvényszervezés a CPI Hotels szállodáiban
: Horváth Brigitta
: Horváth Brigitta
Rendezvényszervezés a Hagyományok Házában a Kárpát-medencei Táncházzenészek Találkozója
: Nagy Dóra
: Nagy Dóra
Rendezvényszervezés a Róza Vendéglő példáján keresztül
: Fehér Anita
: Fehér Anita
A rendezvényszervezés aktuális hazai trendjeinek vizsgálata
: Vattay Evelyn
: Vattay Evelyn
Rendezvényszervezés a Dunán az Európa csoporttal
: Köntös Fruzsina
: Köntös Fruzsina
Szállodaipar, rendezvényszervezés és a környezeti fenntarthatóság
: Pazsák Zsanett
: Pazsák Zsanett
Program- és rendezvényszervezés a kultúraközvetítő intézményekben
: Áder Anita
: Áder Anita
Rendezvényszervezés a Rubin Wellness & Conference Hotelben
: Márton Borbála
: Márton Borbála
Rendezvényszervezés gyakorlata a Hungexpo keretein belül
: Lapicz Anna
: Lapicz Anna
Rendezvényszervezés a Magyar Turizmus Akadémia mindennapjaiban
: Bencze Gréta Alexandra
: Bencze Gréta Alexandra
A pálinka és a rendezvényszervezés kapcsolata
: Kovács Luca Fruzsina
: Kovács Luca Fruzsina
Reziliencia és trendek a rendezvényszervezés világában
: Koch Richárd
: Koch Richárd
Hasonló tételek
-
A munka-magánélet egyensúlya - Fókuszban az éjszakai műszak
: Olasz Vivien -
Éjszakai és váltott műszakban dolgozó szállodai recepciósok munkájának sajátosságai
: Pap Levente -
Egy újonnan nyíló éjszakai bár fogadtatásának fogyasztói felmérése és üzleti koncepció kidolgozása
: Vörös Vivien -
A Front Office tevékenységének elemzése, fókuszban az éjszakai műszak jelentőségével
: Szabó Virág -
Az amerikai whiskey-k értékesítési és fogyasztási szokásai a budapesti éjszakai vendéglátásban
: Gócza Márton