Az édes kísértés nyomában, avagy a csokoládé sokszínűsége

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kókay Mercédesz Alexandra
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:élelmiszerfogyasztás
fenntartható fogyasztás
fogyasztói igények
gasztronómia
gasztrotörténet
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/53017

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg53017
005 20240220150454.0
008 240220suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Kókay Mercédesz Alexandra 
245 1 3 |a Az édes kísértés nyomában, avagy a csokoládé sokszínűsége  |c Kókay Mercédesz Alexandra  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a A csokoládé régóta az emberiség egyik kedvelt élvezeti cikke. Az évszázadok során a csokoládé fogyasztása és előállítása fontos részévé vált kultúránknak és gazdaságunknak. Ezen szakdolgozat célja, hogy átfogó betekintést nyújtson a csokoládé történetébe, előállításába, valamint egészségügyi és társadalmi hatásaiba.A dolgozat során részletesen vizsgálom a csokoládékészítés folyamatát, beleértve a kakaóbab termesztését és feldolgozását, valamint a csokoládégyártást is. A gasztronómiai alkalmazások kiemelt szerepet kapnak kutatásomban, bemutatom a csokoládé sokoldalú felhasználási lehetőségeit, és azokat a módszereket, amelyekkel a csokoládé ízvilágát érvényesíthetjük. 
695 |a élelmiszerfogyasztás 
695 |a fenntartható fogyasztás 
695 |a fogyasztói igények 
695 |a gasztronómia 
695 |a gasztrotörténet 
700 1 |a Hidvégi Hedvig  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/53017/1/Szakdolgozat%20Ko%CC%81kay%20Merce%CC%81desz%20Alexandra.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/53017/2/K%C3%B3kai%20Mercedesz%20Alexandra%20%20PR11W1.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/53017/3/Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20Bsc_K%C3%B3kay%20Merc%C3%A9desz.pdf  |z Dokumentum-elérés