Az Osztrák-Magyar Monarchia cukrászatának hagyatéka a 21. században
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | cukrászat cukrászipar cukrászsütemények monarchia tradicionális |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/53027 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg53027 | ||
| 005 | 20240220150508.0 | ||
| 008 | 240220suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Csupor János | |
| 245 | 1 | 3 | |a Az Osztrák-Magyar Monarchia cukrászatának hagyatéka a 21. században |c Csupor János |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Dolgozatom rövid áttekintéssel indul a cukrászat európai, majd magyarországi történetéről, fókuszban az Osztrák-Magyar Monarchia idejével, majd három patinás cukrászdát mutatok be részletesen: a Gerbeaud-t, az Augusztot és a Ruszwurmot. Ezután a kutatás következik: először egy kvalitatív rész, melyben a Gerbeaud-val és az Auguszttal készített interjút mutatom be, ezt egy kvalitatív kutatás követi, mely a fogyasztók cukrászdába járási preferenciáira, cukrászsüteményekkel és cukrászdákkal kapcsolatos véleményére összpontosít. Végül összevetem az interjúkon elhangzottakat a kérdőíves kutatás eredményeivel. | |
| 695 | |a cukrászat | ||
| 695 | |a cukrászipar | ||
| 695 | |a cukrászsütemények | ||
| 695 | |a monarchia | ||
| 695 | |a tradicionális | ||
| 700 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/53027/1/Csupor%20Ja%CC%81nos_Y3OMJ2.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/53027/2/Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20Bsc_Csupor%20J%C3%A1nos.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/53027/3/Csupor%20J%C3%A1nos.pdf |z Dokumentum-elérés |