A fenntartható fejlődési célok és a vendéglátás kapcsolata
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Other Authors: | |
| Format: | Thesis |
| Kulcsszavak: | fenntartható fejlődés fenntarthatóság globális kihívások társadalmi felelősség vendéglátás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/53072 |
| Abstract: | Ez a dolgozat azt vizsgálja, hogy az éttermek hogyan járulhatnak hozzá a pozitív változásokhoz a fenntartható fejlődési célok (SDG) környezeti, társadalmi és gazdasági dimenziókba történő beillesztésével. Hangsúlyozza az éttermi szektor kulcsfontosságú szerepét a globális fenntarthatóság előmozdításában, a megállapítások rávilágítanak a rugalmasság és a felelős üzleti gyakorlatok elősegítésére. Az SDG-k összehangba állítása az éttermi tevékenységgel gyakorlati útmutatást kínál egy fenntarthatóbb és befogadóbb jövő felé, bemutatva az iparág azon képességét, hogy jelentősen hozzájáruljon a témához. |
|---|