A Zero Waste szemlélet és fogyasztói szokások
Saved in:
Main Author: | Kőhalmi Boglárka |
---|---|
Other Authors: |
Kenyeres Henrik
Tömöry Anna Mária |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | fenntarthatóság hulladékmentes környezetvédelem megelőzés zero waste |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/53601 |
Similar Items
Zero-waste the new norm?
: Almási Sándor, et al.
Published: (2021)
: Almási Sándor, et al.
Published: (2021)
Zero Waste a Koktélkúltúrában
: Szőllősi Bálint
: Szőllősi Bálint
Zero Waste Bárok Trend vagy a Jövő?
: Zilizi Máté
: Zilizi Máté
Zero waste in the food and beverage industry
: Aguirre-Szilágyi Ignacio
: Aguirre-Szilágyi Ignacio
"Zero Waste" és a fenntartható jövő
: Dajcsin Katalin
: Dajcsin Katalin
Zero waste production in Hungary through the example of the Grapoila brand
: Skaliczki Tímea Adrienn
: Skaliczki Tímea Adrienn
Zero waste üzletek elterjedése, és ismertségének, megítélésének vizsgálata Magyarországon
: Kovács Blanka Laura
: Kovács Blanka Laura
Fenntarthatóság és rendezvényszervezés kapcsolata, különös tekintettel a zero waste rendezvényekre
: Schneider Kinga
: Schneider Kinga
A Zero vállalat marketingstratégiájának, arculatának bemutatása
: Póké Beáta Dóra
: Póké Beáta Dóra
A critical analysis of waste management and the level of food waste in the hospitality industry
: Zsigri Máté
: Zsigri Máté
The situation of Hungarian waste management, the possibilities of the Swiss SID SA on the Hungarian waste market
: Ördög Zsuzsanna
: Ördög Zsuzsanna
Az Oxyfa vállalat környezettudatos tevékenysége és a Zero CO2 program
: Béres Rubina
: Béres Rubina
Marketing-szemlélet a könyvtárban
: Gutenkunst Luca
: Gutenkunst Luca
Sustainable business opportunities focused on the fast fashion industry waste and e-waste in Latin America and Africa
: Kaul Karen Elisabeth
: Kaul Karen Elisabeth
Analyzing the issue of food waste in Hungary
: Popova Vera
: Popova Vera
A "carpe diem" szemlélet fogyasztói magatartásra gyakorolt hatása - A hedonista fogyasztó
: Bodnár Zsanett
: Bodnár Zsanett
A Stratégiai szemlélet kialakítása egy kisvállalkozásnál - A betonEPAG kft stratégiai szemlélete
: Sebes András
: Sebes András
Startup mint vállalkozás és szemlélet
: Sinka Szabolcs
: Sinka Szabolcs
Coaching szemlélet a vezetői eszköztárban
: Biró László Norbert
: Biró László Norbert
Ügyfélorientált szemlélet a Budapest Banknál
: Horváth Zita Fanni
: Horváth Zita Fanni
BI szemlélet a termelésszervezés folyamatában
: Kertész Viktor
: Kertész Viktor
Examination of consumer awareness in case of food waste
: Gál Zsófia
: Gál Zsófia
Hazardous waste management in the field of plastics and microplastics
: Liu Tianhui Aliz
: Liu Tianhui Aliz
Trocellen Csoport operatív tervezési szemlélete
: Tóth Beáta
: Tóth Beáta
Food waste management in hotels Case study of the Crowne Plaza Budapest Hotel
: Polónyi Adrienn Alexandra
: Polónyi Adrienn Alexandra
Start-up, mint vállalkozás és szemlélet
: Zsohár Dániel
: Zsohár Dániel
Food waste management in restaurants A case study of H.N. Vietnamese restaurant in Budapest
: Phuong Tran Thu, et al.
Published: (2024)
: Phuong Tran Thu, et al.
Published: (2024)
Food waste management in restaurants A case study of H.N. Vietnamese restaurant in Budapest
: Tran Thu Phuong
: Tran Thu Phuong
Fogyasztói szokások a szállodaiparban.
: Hulényi Gergő
: Hulényi Gergő
Royal Spa a holisztikus szemlélet jegyében
: Kalbantner Liliána
: Kalbantner Liliána
Fenntarthatósági szemlélet a Mekkai haddzs turizmusában
: Abdullah Sedra
: Abdullah Sedra
Analysing food waste in the tourism sector in Budapest, Hungary
: Le Lan Phuong
: Le Lan Phuong
The impact of packaging waste pollution of delivery industry in China
: Qiu Yun
: Qiu Yun
Investigating the Food Waste Management in two Chinese Restaurants
: Wang Keyan
: Wang Keyan
Startup, mint vállalkozási forma, szemlélet, trend
: Csaba Viktória Klára
: Csaba Viktória Klára
Pizza Forte marketingstratégiája és a fogyasztók szemlélete
: Bartalis Bernadett
: Bartalis Bernadett
Similar Items
-
Zero-waste the new norm?
: Almási Sándor, et al.
Published: (2021) -
Zero Waste a Koktélkúltúrában
: Szőllősi Bálint -
Zero Waste Bárok Trend vagy a Jövő?
: Zilizi Máté -
Zero waste in the food and beverage industry
: Aguirre-Szilágyi Ignacio -
"Zero Waste" és a fenntartható jövő
: Dajcsin Katalin