A húsipari termékek csomagolásának szerepe a marketingben és a fogyasztói élményben, fenntarthatósági szempontokkal kiegészítve
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | csomagolás fenntarthatóság fogyasztói preferenciák innováció marketing |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/53633 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg53633 | ||
| 005 | 20240222103730.0 | ||
| 008 | 240222suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Csirke Luca Kata | |
| 245 | 1 | 2 | |a A húsipari termékek csomagolásának szerepe a marketingben és a fogyasztói élményben, fenntarthatósági szempontokkal kiegészítve |c Csirke Luca Kata |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a A dolgozat a hústermékek csomagolásának a marketingre és a fogyasztói tapasztalatokra gyakorolt hatását vizsgálja, különös tekintettel a fenntarthatóságra. A csomagolás szerepe a termék megőrzésében kiemelkedő, de a termékek piaci pozicionálásában és imázsának kialakításában is alapvető eszköz. Marketing szempontból a csomagolás vonzza a fogyasztókat, és közvetíti a márka értékét. A csomagolás dizájnja, a felhasznált anyagok és a csomagoláson található üzenetek mind hatással vannak a fogyasztók döntéseire, és befolyásolhatják őket a vásárlás irányába. A fenntartható gyakorlatok beépítése a csomagolás tervezésébe nemcsak a környezeti felelősségvállalás iránti elkötelezettséget mutatja, hanem a márkának is előnyt biztosít a versenytársakkal szemben.A dolgozat célja, hogy részletesen elemezze a húskészítmények csomagolásának szerepét a marketing és a fogyasztói élmény szempontjából, figyelembe véve a kapcsolódó fenntarthatósági kérdéseket is. A fenntarthatóságra való összpontosítással nemcsak az iparági gyakorlatok javulnak, hanem a fogyasztók társadalmi és környezeti felelősségének növekvő tudatosságát is tükrözi. | |
| 695 | |a csomagolás | ||
| 695 | |a fenntarthatóság | ||
| 695 | |a fogyasztói preferenciák | ||
| 695 | |a innováció | ||
| 695 | |a marketing | ||
| 700 | 1 | |a Hollósy Tibor |e ths | |
| 700 | 1 | |a Miskolczi Tibor András |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/53633/1/Csirke_Luca_Kata_K4HQ17.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/53633/2/B%C3%ADr%C3%A1lat_K%C3%BCls%C5%91_Csirke_Luca_Kata.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/53633/3/B%C3%ADr%C3%A1lat_bels%C5%91_Csirke%20Luca%20Kata.pdf |z Dokumentum-elérés |