Hogyan épül be a skandináv gasztronómiában alkalmazott gondolkodásmód a magyar konyhaművészetbe?
Elmentve itt :
Szerző: | Czeczon Beatrix Krisztina |
---|---|
További közreműködők: | Hidvégi Hedvig |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | fenntarthatóság gasztronómia gasztronómiai trend környezetvédelem magyar identitás Skandinávia |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/53898 |
- Példányok
- Leíró adatok
- Üzenet
- Other Versions (1)
- Hasonló tételek
- Minden adat megjelenítése (MARC/Címkés)
Hasonló tételek
Hogyan épül be a skandináv gasztronómiában alkalmazott gondolkodásmód a magyar konyhaművészetbe?
: Czeczon Beatrix Krisztina
: Czeczon Beatrix Krisztina
Hogyan épül be egy mezőgazdasági iskola tananyagába a vállalkozási ismeretek oktatása?
: Oszlánszki-Sztarovics Petra
: Oszlánszki-Sztarovics Petra
Számviteli folyamatok fejlesztése a Lean gondolkodásmód alkalmazásával
: Tóth Eszter Ildikó
: Tóth Eszter Ildikó
Számviteli folyamatok fejlesztése a Lean gondolkodásmód alkalmazásával
: Tóth Eszter Ildikó
: Tóth Eszter Ildikó
A természeti tényezők hatása a Skandináv országok turizmusára
: Pusztai Krisztina
: Pusztai Krisztina
A skandináv jóléti állam fenntarhatóságának kérdése napjainkban
: Szabó Gyula
: Szabó Gyula
Új szervezet épül a Chinoin Zrt.-nél a Budapest Platform létrehozása toborzási és kiválasztási szempontból
: Kálmán Éva
Megjelent: (2007)
: Kálmán Éva
Megjelent: (2007)
A marhahús a magyar gasztronómiában
: Deák Gábor
: Deák Gábor
A környezettudatos gondolkodásmód elmélyítése az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft.-ben
: Nagy Nikolett
: Nagy Nikolett
A protokoll sajátosságai a Skandináv országokban és Portugáliában
: Szabó Eszter
Megjelent: (2013)
: Szabó Eszter
Megjelent: (2013)
Reintegrációs folyamatok jellemzői országunkban, skandináv területekre való kitekintéssel
: Najjar Leila
: Najjar Leila
A Tokaji borok felhasználása a magyar gasztronómiában
: Dániel Dóra
: Dániel Dóra
A protokoll jelentőségének bemutatása, különös tekintettel a skandináv országok protokolláris jellemzőire
: Molics Melinda
: Molics Melinda
Magyarország és a skandináv államok nyugdíjrendszereinek összehasonlítása a demográfiai kihívások tükrében
: Kunert Anett
: Kunert Anett
Sonkák a spanyol gasztronómiában
: Ordasi Natália
: Ordasi Natália
A Tokaji borok felhasználásának elemzése a magyar gasztronómiában
: Pálfalvi Brigitta
: Pálfalvi Brigitta
A pálinka, mint hungarikum szerepe a magyar gasztronómiában
: Varga Viktória
: Varga Viktória
A burgonya felhasználása és jelentősége a magyar gasztronómiában
: Czompa Fanny
: Czompa Fanny
Skandináv kommunikációs kampányok A H&M kampányai és PR munkássága alapján
: Marrosán Lívia
: Marrosán Lívia
Szarvasmarha szelethúsok világa és helyzete a magyar gasztronómiában
: Torgyik Vivien
: Torgyik Vivien
Török - magyar "barátság", avagy a sertéshúsételek hagyománya a magyar gasztronómiában
: Kánya József
: Kánya József
A HÁZTARTÁSI GÉPEK KERESKEDELME ÉS A KÖRNYEZETTUDATOS GONDOLKODÁSMÓD KAPCSOLATA FÓKUSZBAN A HŰTŐSZEKRÉNYEK ÉS A PORSZÍVOK
: Holán Balázs
: Holán Balázs
A Móri borvidék bemutatása és szerepe a magyar gasztronómiában
: Farkas Attila Tamás
: Farkas Attila Tamás
A sommelier szerepe a mai magyar és nemzetközi gasztronómiában
: Ignátkó Szabolcs
: Ignátkó Szabolcs
A multinacionális vállalatok szervezeti kultúrájának implementálása Magyarországon egy skandináv cég példáján keresztül
: Mida Alexandra
: Mida Alexandra
A zöldségpárlatok felhasználása a gasztronómiában
: Nyerges Dzsenifer Edina
: Nyerges Dzsenifer Edina
A fenntarthatóság megjelenése a gasztronómiában
: Nagy Eszter
: Nagy Eszter
A csokoládé felhasználása a gasztronómiában
: Molnár Diána Roxána
: Molnár Diána Roxána
Pálinkakészítés, pálinka szerepe a gasztronómiában
: Kalácska Áron
: Kalácska Áron
Vegetáriánus ételek térnyerése a gasztronómiában
: Kiss Laura Emma
: Kiss Laura Emma
A limousin szarvasmarha húsa a gasztronómiában
: Skamla Pál
: Skamla Pál
Hagyományok és korszerűségek a sváb gasztronómiában
: Schurina Anett
: Schurina Anett
Mikrozöldek és ehető virágok a gasztronómiában
: Gerencsér Laura
: Gerencsér Laura
Alkalmazott Kezelő
: Nagy Kristóf János
: Nagy Kristóf János
A választékközlő rendszerek megjelenési formái a gasztronómiában
: Pusztai Viktória
: Pusztai Viktória
A tokaji Furmint helye, szerepe a gasztronómiában
: Bene András János
: Bene András János
Új trendek és tradíciók a gasztronómiában, valamint arányuk az oktatásban
: Gancsovné Rossi Krisztina
: Gancsovné Rossi Krisztina
Halkalauz a gasztronómiában és az egészséges táplálkozásban
: Major Enikő
: Major Enikő
Lecsó a magyar gasztronómiában, a gyömrői lecsófőző és hagyományőrző fesztivál példáján keresztül
: Varga Alexandra
: Varga Alexandra
A fenntarthatóság fontossága a háztartásokban és a gasztronómiában
: Gajdács Nikoletta
: Gajdács Nikoletta
Hasonló tételek
-
Hogyan épül be a skandináv gasztronómiában alkalmazott gondolkodásmód a magyar konyhaművészetbe?
: Czeczon Beatrix Krisztina -
Hogyan épül be egy mezőgazdasági iskola tananyagába a vállalkozási ismeretek oktatása?
: Oszlánszki-Sztarovics Petra -
Számviteli folyamatok fejlesztése a Lean gondolkodásmód alkalmazásával
: Tóth Eszter Ildikó -
Számviteli folyamatok fejlesztése a Lean gondolkodásmód alkalmazásával
: Tóth Eszter Ildikó -
A természeti tényezők hatása a Skandináv országok turizmusára
: Pusztai Krisztina