Fine dining cukrászat és a tányérdesszertek összetettsége

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Molnár Flóra Molli
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:cukrász
cukrászat
desszert
fine dining
tányérdesszert
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/55057

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg55057
005 20240715100231.0
008 240715suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Molnár Flóra Molli 
245 1 0 |a Fine dining cukrászat és a tányérdesszertek összetettsége  |c Molnár Flóra Molli  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Kutatási munkám eredményeként szeretném bemutatni, hogy milyenek a fine dining éttermek, azon belül is fő hangsúlyt helyezve a cukrász szekcióra és az éttermi cukrászati szakmára. Szeretném megismertetni az olvasókkal a szakma szépségeit és nehézségeit is, hogy minél reálisabb képet adhassak róla.Célom, hogy minél részletesebben bemutassam a tányérdesszerteket is, hogy mik a jellemzőik, mi különbözteti meg őket egy hagyományos cukrászdai süteménytől, hogy hogyan épülnek fel, és mi a létrejöttüknek a folyamata. Valamint arra is rávilágítanék, hogy milyen hasonlóságok fedezhetőek fel a magasszintű gasztronómia és a művészetek között.Továbbá szeretném népszerűsíteni a fine dining éttermeket is, megmutatva, hogy nem minden előítélet igaz velük kapcsolatban, és hogy akik nem ismerik ezt a világot, ők is meglássák a szép oldalát, és azt, amit nyújtani tud, hogy ne csak a magas árakra és a pici adagokra asszociáljanak az emberek a fine dining hallatán, hanem megismerjék a felszín alatti értékeit is. 
695 |a cukrász 
695 |a cukrászat 
695 |a desszert 
695 |a fine dining 
695 |a tányérdesszert 
700 1 |a Hidvégi Hedvig  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55057/1/Moln%C3%A1r%20Fl%C3%B3ra%20Molli_WEWW9W_szakdolgozat_Fine%20dining%20cukr%C3%A1szat%20%C3%A9s%20a%20t%C3%A1ny%C3%A9rdesszertek%20%C3%B6sszetetts%C3%A9ge.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55057/2/Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20Bsc_Moln%C3%A1r%20Fl%C3%B3ra%20Molli.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55057/3/Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20Bsc%202024%20Mon%C3%A1r%20Fl%C3%B3ra.pdf  |z Dokumentum-elérés