Trend és tradíció a magyar cukrászatban -a Művész Kávéház és Cukrászda példáján keresztül
Saved in:
Main Author: | Rebák Balázs |
---|---|
Other Authors: | Hidvégi Hedvig |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Trend Tradíció Cukrászat |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/5506 |
Similar Items
Innováció a cukrászatban
: Pércsi Bence
: Pércsi Bence
Tradició és evolúció a magyar pezsgő készítésben
: Lipták György
: Lipták György
A művész, a mű és a hatalom viszonya Csehov drámáinak tükrében
: Borbély Csilla
: Borbély Csilla
Kereslet és kínálat elemzése kávézókban, a Petőfi Korzó kávéház példáján keresztül szemléltetve.
: Sipiczki János
: Sipiczki János
Adalékanyagok a modern cukrászatban
: Onofer Krisztina Xénia
: Onofer Krisztina Xénia
Különleges ízpárosítások a cukrászatban
: Marossy Eszter
: Marossy Eszter
A New York kávéház régen és most
: Szabó Orsolya Daniella
: Szabó Orsolya Daniella
A Károlyi Étterem és Kávéház kínálatának elemzése
: Pribék Anna
: Pribék Anna
Zöldségek felhasználási lehetőségei a cukrászatban
: Bende Bianka
: Bende Bianka
Gerbeaud Kávéház és az Émile étterem bemutatása
: Haszon Attila
: Haszon Attila
A cukrászati kínálat szezonális változásai és a szezonok hatása egy cukrászda működésére a Szurgent Cukrászda példáján keresztül
: Kunné Barta Melinda
: Kunné Barta Melinda
TRADÍCIÓ. EVOLÚCIÓ.INSPIRÁCIÓ. A magyar gasztronómia elmúlt kétszáz éve
: FERENCZI ROXÁNA
: FERENCZI ROXÁNA
Tradíció és innováció -egy világjárvány szorításában. Vállalati identitás a Dreher Sörgyárak Zrt. példáján keresztül
: Kókainé Tüske Boglárka
: Kókainé Tüske Boglárka
Készletgazdálkodás a Queen Cake Kézműves Cukrászatban
: Punku Gréta
: Punku Gréta
Csonthéjas magvak felhasználása a hazai cukrászatban
: Dobrádi Dóra
: Dobrádi Dóra
A családi vállalatok innovációja a tradíció tükrében
: Vig Rózsa
: Vig Rózsa
A tradíció és az Y generáció találkozása a Szamossal
: Mosonyi Márk
: Mosonyi Márk
A Sulyán Cukrászda marketingstartégiája
: Oroszi Alexandra
: Oroszi Alexandra
A tradíció szerepe a posztmodern fogyasztó számára egy luxus szálloda, a Sea Island Resort példáján keresztül
: Lerner Judit
: Lerner Judit
Marketingstratégiai koncepció és marketingterv kidolgozása egy fiktív cukrászda példáján
: Tóth Cintia Eszter
: Tóth Cintia Eszter
Az Illés Cukrászda kínálata
: Katona Csenge
: Katona Csenge
Generációváltás kérdése a családi vendéglátó vállalkozások esetében a Horváth Cukrászda példáján keresztül
: Benedek Zsófia
: Benedek Zsófia
Gasztrokultúra a magasban, avagy kulináris sokszínűség és tradíció Dél-Tirolban
: Demcsák Tímea
: Demcsák Tímea
A kávéházak piaci pozíciója, egy konkrét kávéház megvalósításának és gazdálkodásának elemzése
: Perjámosy Leila
: Perjámosy Leila
Tradíció és innováció a városi szállodák közösségi tereiben TRADITION AND INNOVATION IN THE COMMUNITY SPACESOF CITY HOTELS
: Juhász-Dóra Katalin
Published: (2023)
: Juhász-Dóra Katalin
Published: (2023)
A MANUFAKTORTA CUKRÁSZDA MARKETING TERVE
: Ádám Mónika
: Ádám Mónika
A Desszert.Neked cukrászda kínálata
: Borsányi Patrícia
: Borsányi Patrícia
Veganizmus a cukrászatban – Divat, vagy tudomány a vegán étrend?
: Szontagh Eszter Klára
: Szontagh Eszter Klára
Az utóbbi évek trendjei a cukrászatban és azok magyarországi hatásai
: Bató Csinszka Gréta
: Bató Csinszka Gréta
Az édes küzdelem – avagy az ételallergia / ételintolerancia a cukrászatban
: Nagy Bettina
: Nagy Bettina
Don Bosco Cukrászda átfogó profilelemzése
: Csány Borbála Márta
: Csány Borbála Márta
Újonnan nyíló cukrászda marketingtervének megalapozása
: Zsilina Enikő
: Zsilina Enikő
A Gerbeaud Café és Cukrászda kínálatának vizsgálata
: Szilágyi Attila
: Szilágyi Attila
Erika cukrászda létrehozásának és működésének a bemutatása
: Kara Erika
: Kara Erika
A Hamdi Cukrászda üzleti környezetének elemzése
: Hamdi Annamária
: Hamdi Annamária
A Krisztina Cukrászda főbb folyamatainak vizsgálata
: Botlik Petra
: Botlik Petra
Tradíció és innováció a családi vállalkozásokban a Mátrai Üveg-Tükör Kft. vonatkozásában
: Mátrai Dominik
: Mátrai Dominik
A kávéházak piaci helyzete, ezen belül az Ahoy kávéház működtetésének és gazdálkodásának bemutatása
: Rimay Petra
: Rimay Petra
Az egyéni vállalkozás indításával kapcsolatos számviteli tervezési, szervezési feladatok az Ébel Cukrászda példáján keresztül
: Ébel Zsolt
: Ébel Zsolt
Az Erdős és Fiai Cukrászda folyamatainak vizsgálata
: Harnos Christopher
: Harnos Christopher
Similar Items
-
Innováció a cukrászatban
: Pércsi Bence -
Tradició és evolúció a magyar pezsgő készítésben
: Lipták György -
A művész, a mű és a hatalom viszonya Csehov drámáinak tükrében
: Borbély Csilla -
Kereslet és kínálat elemzése kávézókban, a Petőfi Korzó kávéház példáján keresztül szemléltetve.
: Sipiczki János -
Adalékanyagok a modern cukrászatban
: Onofer Krisztina Xénia