Gasztronómiai trendek és az ételérzékenységek a közösségi médiában

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Beke Orsolya Zita
További közreműködők: Csulak Gergely
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:ételérzékenységek
gasztronómia
internet
közösségi média
tartalomgyártás
táplálkozás
trend
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/55212

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg55212
005 20240715100553.0
008 240715suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Beke Orsolya Zita 
245 1 0 |a Gasztronómiai trendek és az ételérzékenységek a közösségi médiában  |c Beke Orsolya Zita  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Napjainkban az ételintoleranciában szenvedők száma töretlenül gyarapszik. Azonban a mentes árucikkek választéka bár javuló tendenciát mutatott az elmúlt évek során, mégis óriási igény van azok folyamatos bővítésére legyen szó élelmiszerüzletek, vendéglátó egységek kínálatáról vagy a gasztronómiai irányzatokról. Jelen dolgozatban nem csak a gasztronómiai trendek és a köztük előforduló speciális étrendek vizsgálatára kerül sor, hanem arra is többek között, hogy a közösségi háló felületei egyikén, a Facebookon miként reagálnak egy gluténmentes diéta központú, privát közösség tagjai a mentes reformokra. A kutatás során alkalmazott módszerek részét alkotja a Facebook csoportban lefolytatott tartalomelemzés, illetve a közösség három tagjával lebonyolított félig strukturált interjú. 
695 |a ételérzékenységek 
695 |a gasztronómia 
695 |a internet 
695 |a közösségi média 
695 |a tartalomgyártás 
695 |a táplálkozás 
695 |a trend 
700 1 |a Csulak Gergely  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55212/1/Beke_Orsolya_Zita_MXJ6W3_SZD_2023242.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55212/2/Beke%20Orsolya%20Zita_Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20Bsc_CsG.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55212/3/BEKE%20ORSOLYA%20ZITA.pdf  |z Dokumentum-elérés