Gerbeaud Kávéház és az Émile étterem bemutatása
Elmentve itt :
Szerző: | Haszon Attila |
---|---|
További közreműködők: | Dr. Lenkovics Dr. Beatrix |
Kulcsszavak: | bor gasztronómia interjú rendezvények SWOT-elemzés à la carte |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55355 |
Hasonló tételek
A Károlyi Étterem és Kávéház kínálatának elemzése
: Pribék Anna
: Pribék Anna
Emil Frey Magyarország Kft. IT Infrastruktúrája
: Gőcze Roland
: Gőcze Roland
A Gerbeaud Café és Cukrászda kínálatának vizsgálata
: Szilágyi Attila
: Szilágyi Attila
A New York kávéház régen és most
: Szabó Orsolya Daniella
: Szabó Orsolya Daniella
A kávéházak piaci helyzete, ezen belül az Ahoy kávéház működtetésének és gazdálkodásának bemutatása
: Rimay Petra
: Rimay Petra
A kávéházak piaci pozíciója, egy konkrét kávéház megvalósításának és gazdálkodásának elemzése
: Perjámosy Leila
: Perjámosy Leila
Kereslet és kínálat elemzése kávézókban, a Petőfi Korzó kávéház példáján keresztül szemléltetve.
: Sipiczki János
: Sipiczki János
A Gerbeaud-ház ételkínálati stratégiája, az étlaptervezés menete, a régiós alapanyagok megjelenési formái, szezonalitás figyelembe vétele a tervezésben
: Bakti Boglárka Mária
: Bakti Boglárka Mária
Trend és tradíció a magyar cukrászatban -a Művész Kávéház és Cukrászda példáján keresztül
: Rebák Balázs
: Rebák Balázs
A Gerlóczy Kávéház Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése több év beszámolói alapján
: Kis Melinda
: Kis Melinda
A Gerlóczy Kávéház Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése több év beszámolói alapján
: Kis Melinda
: Kis Melinda
Az Al Rabló étterem fő vendéglátó folyamatainak bemutatása
: Tőkei Bence
: Tőkei Bence
Gundel Étterem Tradíció és evolúció /
: Szél Ákos
: Szél Ákos
A Mantel Étterem működésének gazdalkodásának bemutatása és elemzése
: Stolczenberger Andrea
: Stolczenberger Andrea
A BUDAPESTI TRATTORIA TOSCANA ÉTTEREM BEMUTATÁSA ÉS ELEMZÉSE
: Perczel Simeon
: Perczel Simeon
Az ARAZ étterem kínálatának elemzése
: Eszenyi Fruzsina
: Eszenyi Fruzsina
Az ARAZ étterem ételválasztékának elemzése
: Jantner Dóra
: Jantner Dóra
A vendéglátás fő folyamatai és azok bemutatása egy önkiszolgáló étterem, a Dunakeszi BurgerKing étterem példáján keresztül
: Szentesi Marcell
: Szentesi Marcell
A kóser konyha és a zsidó vallás étkezési szokásai A Carmel étterem és a Hanna Garden étterem kínálatának elemzése
: Németh Attila Nemere
: Németh Attila Nemere
Egészséges étterem megvalósíthatósága Budapesten
: Bartóki Réka
: Bartóki Réka
Blue Sky Étterem újratervezése
: Jantner Ákos
: Jantner Ákos
Nádas Étterem Kínálatának Elemzése
: Kovács Patrik
: Kovács Patrik
A jazz szerepe az étterem kiválasztásában a Ladó Café étterem példáján keresztül bemutatva (esettanulmány)
: Lóth Viktória
: Lóth Viktória
IKEA Étterem Rendezvényszervezési folyamatainak bemutatása a Midsommar Fesztiválon keresztül
: Vizi Beáta
: Vizi Beáta
Az XO Bistro Étterem tevékenységének elemzése
: Regős Péter
: Regős Péter
A raktározás bemutatása, a Galéria és a Kühne étterem vonatkozásában
: Illés Ákos
: Illés Ákos
Az Alabárdos étterem SWOT és mikrokörnyezet elemzése
: Kincse Balázs Vince
: Kincse Balázs Vince
Környezetbarát étterem létesítésének lehetőségei Budapesten
: Rácz Katalin
: Rácz Katalin
A Gundel étterem rendezvényszervezői tevékenysége
: Fekete Noémi
: Fekete Noémi
Étterem nyilvántartó webes alkalmazás fejlesztése
: Váradi Gergő
: Váradi Gergő
A Budai Gesztenyés étterem elemzése
: Cseri Sámuel Kálmán
: Cseri Sámuel Kálmán
Falusi, tájjellegű étterem kínálatának elemzése
: Vass Nikoletta
: Vass Nikoletta
Magyaros étterem stratégiai elemzése és kihívásai
: Kovács Vanda
: Kovács Vanda
A Vapiano étterem és konkurenciáinak elemzése
: Kosán Noémi
: Kosán Noémi
A Tópart Hotel és Étterem szolgáltatásmarketingje
: Bakcsy Bálint
: Bakcsy Bálint
A Móri borvidék bemutatása, népszerűsítése és borainak felhasználása az Öreg Prés Étterem kínálatában.
: Vida Nikolett
: Vida Nikolett
A Corso étterem személyzetfejlesztési lehetőségeinek elemzése
: Juhász Béla
: Juhász Béla
Egy egészségtudatos étterem bevezetésének marketingstratégiai elemzése
: Misztl Alexandra
: Misztl Alexandra
Egy thai étterem megvalósíthatósági tanulmánya Budapesten
: Tamásy Zsófia
: Tamásy Zsófia
Egy barbecue étterem indításának marketing vonatkozásai
: Ács András
: Ács András
Hasonló tételek
-
A Károlyi Étterem és Kávéház kínálatának elemzése
: Pribék Anna -
Emil Frey Magyarország Kft. IT Infrastruktúrája
: Gőcze Roland -
A Gerbeaud Café és Cukrászda kínálatának vizsgálata
: Szilágyi Attila -
A New York kávéház régen és most
: Szabó Orsolya Daniella -
A kávéházak piaci helyzete, ezen belül az Ahoy kávéház működtetésének és gazdálkodásának bemutatása
: Rimay Petra