A Mercure Budapest Castle Hill Hotel reggeli étel- és italkínálatának bemutatása és elemzése
Saved in:
Main Author: | Kovács Péter |
---|---|
Other Authors: | Dr. Lenkovics Dr. Beatrix |
Kulcsszavak: | Food & Beverage gasztronómia kutatás kutatási eredmények szállodai reggeliztetés |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55367 |
Similar Items
A Mercure Budapest Castle Hill és az Ibis Budapest Castle Hill szállodák 2016 és 2019 gazdálkodásának elemzése
: Magyar Viktória
: Magyar Viktória
Mercure Budapest Castle Hill és Ibis Budapest Castle Hill kombószálloda vizsgálata a brand építési stratégia tükrében
: Papp Éva Marianna
: Papp Éva Marianna
A Mercure Budapest Castle Hill és Ibis Budapest Castle Hill szállodák piacra lépése, valamint gazdálkodási tervezete
: Csaba Dénes
: Csaba Dénes
A Mercure és Ibis Budapest Castle Hill Szálloda Housekeeping tevékenysége
: Zátrok Renáta Mónika
: Zátrok Renáta Mónika
A Mercure és Ibis Budapest Castle Hill kombószálloda felújításának menete és elemzése
: Székely Katalin Erzsébet
: Székely Katalin Erzsébet
Az Ibis- és Mercure Budapest Castle Hill szálloda elemzése és fejlesztésére tett javaslatok
: Bódy Levente László
: Bódy Levente László
Az Arany Kaviár étel- és az italkínálatának bemutatása
: Salga Réka
: Salga Réka
A Novotel Budapest Danube Hotel étel-, italkínálatának elemzése, a választék kialakításának szempontjai és következményei
: Bodó Péter
: Bodó Péter
Changes in Employee and Customer Satisfaction in Budapest Mercure Castle Hill after the COVID-19 Pandemic
: Zábrák Kata
: Zábrák Kata
Housekeeping tevékenység bemutatása a Budapest Castle Hill szállodában
: Podobni Jázmin
: Podobni Jázmin
Az Accor szállodacsoporthoz tartozó Mercure Budapest Castle Hill és Mercure Budapest Korona szállodák összehasonlító elemzése általános adottságaik és gazdasági mutatóik alapján.
: Megyeri Csanád Gábor
: Megyeri Csanád Gábor
A Mercure és Ibis Budapest Castle Hill szálloda MICE területén történt változások 2019 és 2023 között
: Őrsi Csenge
: Őrsi Csenge
Housekeeping részleg bemutatása az Ibis/Mercure Budapest Castle Hillben
: Pál Szilvia
: Pál Szilvia
Az Anantara New York Palace Budapest Hotel reggeli kínálatának elemzése
: Gyulay Ákos
: Gyulay Ákos
A Mercure Budapest Korona Hotel bemutatása és Front Office tevékenységeinek elemzése
: Kertész Dzsenifer Natália
: Kertész Dzsenifer Natália
Étel-ital párosítások Budapest fine-dining éttermeiben
: Császár Attila
: Császár Attila
Sör és étel, sörvacsorák
: Deézsi Ferenc
: Deézsi Ferenc
Az Intercontinental Budapest vendégkör összetételének étel- és italfogyasztási szokásai
: Gőbőlős Réka
: Gőbőlős Réka
Az Intercontinental Budapest vendégkörének összetételének étel- és italfogyasztási szokásai
: Gőbőlős Réka
: Gőbőlős Réka
A Sziget Fesztivál, Balaton Sound és Volt Fesztivál italkínálatának vizsgálata
: Márton Richárd
: Márton Richárd
A "dual branding" szálloda fejlesztési koncepció bemutatása a Hotel Mercure Buda és a Corvin Hotel Budapest példája alapján
: Lantos Péter
: Lantos Péter
Eger Castle Spa, Wein & Wellness Hotel ****superior Megvalósíthatósági Tanulmánya
: Kuli Szimonetta
: Kuli Szimonetta
The contribution of the Castle Garden Bazaar to the development of tourism in Budapest Event tourism after the 2014 Reconstruction
: Csomáli Vivien Mónika
: Csomáli Vivien Mónika
A housekeeping területének és szervezetének bemutatása a Mercure Budapest Korona Hotel példáján keresztül
: Csősz Renáta
: Csősz Renáta
A Mellow Mood Hotels Atrium Fashion Hotel, Buda Castle Fashion Hotel és a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace sales és marketing tevékenységének összehasonlító elemzése
: Andóczi-Balog Rita
: Andóczi-Balog Rita
A Johnny's Bistro étel és italkínálata
: Somogyi Dorottya
: Somogyi Dorottya
A Mercure Budapest City Center Hotel Front Office működésének vizsgálata
: Major Virág
: Major Virág
Insight into the marketing process of Etele Cinema
: Küplein Kata Stella
: Küplein Kata Stella
Tevékenységek a Natura Hill Vendégház és Étteremben
: Kelemen-Madarász Nóra
: Kelemen-Madarász Nóra
A Mercure Budapest City Center Housekeeping szervezetének bemutatása
: Zélity Katalin
: Zélity Katalin
A Mercure City Center Hotel Housekeeping tevékenységének elemzése
: Ványi Zsuzsanna
: Ványi Zsuzsanna
A Mercure Budapest Korona által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Slam Patrik
: Slam Patrik
A Mercure Budapest Korona által ellátott food and beverage tevékenység bemutatása, elemzése
: Kéri Helga
: Kéri Helga
Hotel Mercure Buda éttermi értékesítési folyamatai
: Tihanyi Norbert
: Tihanyi Norbert
Mercure City Center Budapest Front Office működése és elemzése
: Anga Evelin
: Anga Evelin
Értékesítői tevékenységek a Mercure Budapest Korona Hotelen belül
: Kovács Adrienn
: Kovács Adrienn
Szervezetfejlesztési projekt megvalósításának bemutatása a RowanHill Global Kft.-nél
: Perger Zita Adrienn
: Perger Zita Adrienn
A comparison of the culture of castles in England and in Hungary
: Kakuk Edit Bernadett
: Kakuk Edit Bernadett
Kombinált szállodává válás bemutatása a Mercure Budapest Buda példáján
: Somogyi Mercédesz
: Somogyi Mercédesz
Domestic tourists' attitude towards Hungarian castles
: Kecskeméti Kitti
: Kecskeméti Kitti
Similar Items
-
A Mercure Budapest Castle Hill és az Ibis Budapest Castle Hill szállodák 2016 és 2019 gazdálkodásának elemzése
: Magyar Viktória -
Mercure Budapest Castle Hill és Ibis Budapest Castle Hill kombószálloda vizsgálata a brand építési stratégia tükrében
: Papp Éva Marianna -
A Mercure Budapest Castle Hill és Ibis Budapest Castle Hill szállodák piacra lépése, valamint gazdálkodási tervezete
: Csaba Dénes -
A Mercure és Ibis Budapest Castle Hill Szálloda Housekeeping tevékenysége
: Zátrok Renáta Mónika -
A Mercure és Ibis Budapest Castle Hill kombószálloda felújításának menete és elemzése
: Székely Katalin Erzsébet