A Miskolctapolca Barlangfürdő pozícionálása, a fogyasztói döntések vizsgálata
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Other Authors: | |
| Kulcsszavak: | 7P modell B2C fogyasztói magatartás piacszegmentáció Vásárlói élmény |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55417 |
MARC
| LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg55417 | ||
| 005 | 20240715100955.0 | ||
| 008 | 240715suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Gombkötő Eszter | |
| 245 | 1 | 2 | |a A Miskolctapolca Barlangfürdő pozícionálása, a fogyasztói döntések vizsgálata |c Gombkötő Eszter |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Projektmunkám témájaként az STP marketinget és a fogyasztói szokások, döntések változásának vizsgálatát választottam. A témám kiválasztásának legfőbb oka a gyakorlati helyszínem, a Miskolci Fürdők Kft., ezen belül pedig a Miskolctapolca Barlangfürdő volt, ahol betekintést kaptam egy szolgáltatásokat nyújtó vállalat működésébe.A dolgozatom középpontjában a fogyasztói döntéseket, elégedettséget, valamint a döntéseket befolyásoló tényezőket fogom vizsgálni, illetve azt, hogy milyen stratégiai eszközökkel tudna fejlődni a Barlangfürdő.Kutatásom célja, hogy szemléltessem a pozícionálási stratégiákat egy szolgáltatásokat nyújtó vállalaton keresztül, valamint, hogy a fogyasztók döntései mennyire különbözőek és hogy az adott szempontok mennyire befolyásolják a döntéseket. | |
| 695 | |a 7P modell | ||
| 695 | |a B2C | ||
| 695 | |a fogyasztói magatartás | ||
| 695 | |a piacszegmentáció | ||
| 695 | |a Vásárlói élmény | ||
| 700 | 1 | |a Dobó Dr. Róbert |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55417/1/A%20Miskolctapolca%20Barlangf%C3%BCrd%C5%91%20poz%C3%ADcion%C3%A1l%C3%A1sa%2C%20a%20fogyaszt%C3%B3i%20d%C3%B6nt%C3%A9sek%20vizsg%C3%A1lata.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55417/2/KM%20FOSZK%20b%C3%ADr%C3%A1lati%20lap%20Gombk%C3%B6t%C5%91%20Eszter.pdf |z Dokumentum-elérés |