Falusi, tájjellegű étterem kínálatának elemzése
Saved in:
Main Author: | Vass Nikoletta |
---|---|
Other Authors: | Gancsovné Rossi Krisztina |
Kulcsszavak: | étterem gasztronómia Gasztronómiai trendek kínálat vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55419 |
Similar Items
Nádas Étterem Kínálatának Elemzése
: Kovács Patrik
: Kovács Patrik
Az ARAZ étterem kínálatának elemzése
: Eszenyi Fruzsina
: Eszenyi Fruzsina
A Szederinda Gluténmentes Étterem kínálatának elemzése
: Kathy Zsófia
: Kathy Zsófia
A Ferdinand Monarchia Étterem kínálatának elemzése
: Martin Regina Bonnie
: Martin Regina Bonnie
A Vapiano étterem üzletpolitikája és kínálatának elemzése
: Simon Virág
: Simon Virág
A Károlyi Étterem és Kávéház kínálatának elemzése
: Pribék Anna
: Pribék Anna
Mercure Hotel Korona kínálatának, WineStone étterem étlapjának elemzése
: Kertész Nikolett
: Kertész Nikolett
Kárpát medence tájjellegű konyhái Palóc konyha
: Bíró Dániel
: Bíró Dániel
A Vén Hajó Étterem és a Pannónia Gasztrohajó kínálatának elemzése
: Molnár Fanni
: Molnár Fanni
Tájjellegű ételek megjelenésének elemzése a dél-dunántúli turisztikai régió ételválasztékában
: Sándor Dénes
Published: (2008)
: Sándor Dénes
Published: (2008)
A hagyományos és tájjellegű élelmiszerekhez kapcsolódó fogyasztói magatartás
: Kelemen Anna Nóra
: Kelemen Anna Nóra
Fiatal felnőttek hagyományos és tájjellegű élelmiszerekhez kapcsolódó fogyasztói magatartása
: Kovács Nóra
: Kovács Nóra
A kóser konyha és a zsidó vallás étkezési szokásai A Carmel étterem és a Hanna Garden étterem kínálatának elemzése
: Németh Attila Nemere
: Németh Attila Nemere
Manzanos étterem kínálatának elemzése vegetáriánus, ételallergia és szezonalitás szempontjából az nH Budapest Hotelban
: Tóth Virág
: Tóth Virág
Rosenstein Vendéglő kínálatának elemzése
: Kövesi Henrietta
: Kövesi Henrietta
A Sarok Vendéglő kínálatának elemzése
: Makai Anita
: Makai Anita
Buda Gourmet Bistro kínálatának elemzése
: Pribula Orsolya Klaudia
: Pribula Orsolya Klaudia
Málta turisztikai kínálatának és keresletének elemzése
: Kocsis Anett
: Kocsis Anett
A hagyományos és tájjellegű élelmiszerek jelentősége marketing- és gazdasági vonatkozású szempontok szerint az Észak-alföldi régióban
: Halasi Nóra
: Halasi Nóra
Nógrád megye falusi turizmusa
: Maczkó Frida Rebeka
: Maczkó Frida Rebeka
Az ARAZ étterem ételválasztékának elemzése
: Jantner Dóra
: Jantner Dóra
A Budai Gesztenyés étterem elemzése
: Cseri Sámuel Kálmán
: Cseri Sámuel Kálmán
A városi turizmus keresletének és kínálatának elemzése
: Napholcz Kitti
: Napholcz Kitti
Az Aquaworlben található vendéglátó egységek kínálatának elemzése
: Buzamanisz Attila
: Buzamanisz Attila
A Mészáros Vendéglő étlapjának és kínálatának elemzése
: Simon Kata Réka
: Simon Kata Réka
A női "utazási csomagok" kínálatának komplex elemzése
: Orosz Gabriella
: Orosz Gabriella
Hargita megye turisztikai kínálatának és keresletének elemzése
: Bende Réka
: Bende Réka
A Kis Cápa vendéglátó egység kínálatának elemzése
: Horváth Gréta
: Horváth Gréta
A ReGe Gyros & Burger kínálatának elemzése
: Hazafi Eszter
: Hazafi Eszter
Hazai és nemzetközi cukrászdák kínálatának az elemzése
: Csuta Rita
: Csuta Rita
Mallorca turisztikai kínálatának vizsgálata
: Kovács Kitti
: Kovács Kitti
Magyarország gin kínálatának vizsgálata
: Taró Dániel
: Taró Dániel
Similar Items
-
Nádas Étterem Kínálatának Elemzése
: Kovács Patrik -
Az ARAZ étterem kínálatának elemzése
: Eszenyi Fruzsina -
A Szederinda Gluténmentes Étterem kínálatának elemzése
: Kathy Zsófia -
A Ferdinand Monarchia Étterem kínálatának elemzése
: Martin Regina Bonnie -
A Vapiano étterem üzletpolitikája és kínálatának elemzése
: Simon Virág