Leisure és MICE szegmensek összehasonlítása a Mercure Budapest Korona Hotelben
Saved in:
Main Author: | Bödör Vivien |
---|---|
Other Authors: | Jakab Gábor |
Kulcsszavak: | Accor Hotels értékesítés marketing piaci szegmentáció szegmentálás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55488 |
Similar Items
Értékesítési csatornák a Mercure Budapest Korona Hotelben
: Borka Zsófia Zsuzsanna
: Borka Zsófia Zsuzsanna
Vendégtípusok összehasonlítása és a szálloda által nyújtott szolgáltatások a Mercure Budapest Korona Hotelben
: Pozsik Dorottya
: Pozsik Dorottya
Munkaszervezés a vendéglátásban a Mercure Budapest Korona Hotelben és Winestone Éttermében
: Szabó Laura
: Szabó Laura
A housekeeping szerepe a vendégélmény növelésében a Mercure Budapest Korona Hotelben
: Polyák Adrienn
Published: (2018)
: Polyák Adrienn
Published: (2018)
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Mercure Budapest Korona Hotelben
: Hikisch Réka
: Hikisch Réka
Panaszszituáció kezelése a Mercure Budapest Korona szállodában
: Láng Daniella
: Láng Daniella
Az egészségturizmus fejlesztése a Mercure Budapest Korona szállodában
: Pintér Dorottya Barbara
: Pintér Dorottya Barbara
Értékesítői tevékenységek a Mercure Budapest Korona Hotelen belül
: Kovács Adrienn
: Kovács Adrienn
Panaszszituáció kezelése a Mercure Budapest City Center Hotelben.
: Rákó Dávid Gábor
: Rákó Dávid Gábor
A 4*-os Mercure Korona szálloda humánerőforrás gazdálkodása
: Nagy Vivien
: Nagy Vivien
Mercure Budapest Korona szálloda bemutatása, és annak Front Office tevékenysége
: Czirókai Zsombor
: Czirókai Zsombor
A Mercure Budapest Korona Hotel bemutatása és Front Office tevékenységeinek elemzése
: Kertész Dzsenifer Natália
: Kertész Dzsenifer Natália
A környezettudatos gazdálkodás bemutatása a Mercure Budapest Korona szálloda példáján keresztül
: Kalmár Kincső
: Kalmár Kincső
A Mercure Budapest Korona által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Slam Patrik
: Slam Patrik
A Mercure Budapest Korona által ellátott food and beverage tevékenység bemutatása, elemzése
: Kéri Helga
: Kéri Helga
AZ ACCOR SZÁLLODALÁNC TÖRZSVENDÉG PROGRAMJÁNAK BEMUTATÁSA ÉS VIZSGÁLATA A MERCURE BUDAPEST KORONA PÉLDÁJÁN KERESZTÜL
: Molnár Vivien Lilla
: Molnár Vivien Lilla
The motivations of Japanese tourists for leisure travel with an insight to Budapest
: Molnár Anna Petra
: Molnár Anna Petra
A Mercure Budapest Korona hotel minősítése a meglévő osztályba sorolási követelmények alapján
: Gendur Nikolett
: Gendur Nikolett
A housekeeping területének és szervezetének bemutatása a Mercure Budapest Korona Hotel példáján keresztül
: Csősz Renáta
: Csősz Renáta
F&B ÉRTÉKESÍTÉS A MERCURE BUDA HOTELBEN
: Tihanyi Norbert
: Tihanyi Norbert
Az Accor szállodacsoporthoz tartozó Mercure Budapest Castle Hill és Mercure Budapest Korona szállodák összehasonlító elemzése általános adottságaik és gazdasági mutatóik alapján.
: Megyeri Csanád Gábor
: Megyeri Csanád Gábor
Mercure Hotel Korona kínálatának, WineStone étterem étlapjának elemzése
: Kertész Nikolett
: Kertész Nikolett
A szervezeti felépítés hatása a rendezvényszervezésre a Sofitel Budapest és a Mercure Korona szállodákban
: Szilágyi Kitti Tünde
: Szilágyi Kitti Tünde
Az értékesítésben dolgozók szervezetének felépítése, munkakörök, alkalmazott felszolgálási módok a Mercure Budapest Korona Szállodában
: Karászi Emese
: Karászi Emese
Budapest és Bécs MICE turizmusának összehasonlító elemzése
: Pápai Vivien
: Pápai Vivien
The Potential Changes In The Outbound Leisure Travel Habits Of Hungarians In Comparison To Forecasted Global Trends In Leisure Tourism
: Oberczán Zsolt
: Oberczán Zsolt
A Mercure és Ibis Budapest Castle Hill szálloda MICE területén történt változások 2019 és 2023 között
: Őrsi Csenge
: Őrsi Csenge
The role of the MICE product in the tourism of Budapest
: Péter Dániel
: Péter Dániel
A Mercure Korona Hotel Housekeeping részlegének bemutatása és munkaerő-piacának vizsgálata
: Balás Kitti
: Balás Kitti
Protokoll és kommunikációs helyzetek bemutatása a budapesti Mercure Hotel Korona életében
: Ujszászi Petra
: Ujszászi Petra
Új piaci szegmensek a hazai beutazó turizmusban A fogászati turizmus vizsgálata Sopronban
: Mihályi Júlia
: Mihályi Júlia
A PROTOKOLL ÉS A KOMMUNIKÁCIÓS HELYZETEK MEGJELENÉSE A BUDAPESTI MERCURE HOTEL KORONA ÉLETÉBEN
: Leitner Nóra
: Leitner Nóra
Front Office terület működése, felépítése és szerepe a Mercure Korona Hotel példáján keresztül
: Kardos Krisztián
: Kardos Krisztián
Átviteltechnikai hálózati elemek protokoll vizsgálata virtualizált hálózati szegmensek segítségével
: Bolobás Nóra
: Bolobás Nóra
Travel Therapy-The relationship of well-being, mental health and leisure tourism
: Romanova Nataliia
: Romanova Nataliia
Analysis of the impacts of climate change on leisure tourism in the Balaton region of Hungary
: Bozzay Csenge
: Bozzay Csenge
Az online reklámpiaci szegmensek átrendeződése koncentrálva a display és a search szegmensekre
: Ózi Brigitta
Published: (2013)
: Ózi Brigitta
Published: (2013)
Rendezvényszervezés a MICE szektorban
: Péterfi Dalma Flóra
: Péterfi Dalma Flóra
Analyse der gastgewerblichen Tätigkeit im Hotel Korona Budapest
: Németh Luca
: Németh Luca
A szállodai felújítások hatásainak vizsgálata a Mercure Budapest Koronában
: Méhész Vivien
: Méhész Vivien
Similar Items
-
Értékesítési csatornák a Mercure Budapest Korona Hotelben
: Borka Zsófia Zsuzsanna -
Vendégtípusok összehasonlítása és a szálloda által nyújtott szolgáltatások a Mercure Budapest Korona Hotelben
: Pozsik Dorottya -
Munkaszervezés a vendéglátásban a Mercure Budapest Korona Hotelben és Winestone Éttermében
: Szabó Laura -
A housekeeping szerepe a vendégélmény növelésében a Mercure Budapest Korona Hotelben
: Polyák Adrienn
Published: (2018) -
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Mercure Budapest Korona Hotelben
: Hikisch Réka