Ugrás a tartalomra
VuFind
  • Bejelentkezés
    • Magyar
    • angol
Összetett keresés
  • Objektív és szubjektív minőség...
  • Tétel idézése
  • Küldés e-mail-ben
  • Nyomtatás
  • Tétel exportálása
    • export_to
    • export_to
    • export_to
  • Hozzáadás a kedvencekhez
  • Permanent link
Borítókép

Objektív és szubjektív minőség értékelése egy siófoki 4 csillagos szállodában

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Király Szabolcs
További közreműködők: Karakasné Morvay Klára
Kulcsszavak:értékelés
minőség
minősítés
szállodaipar
szolgáltatás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/55503
  • Példányok
  • Leíró adatok
  • Üzenet
  • Hasonló tételek
  • Minden adat megjelenítése (MARC/Címkés)

Dokumentum elérés

Dokumentum-elérés
Dokumentum-elérés
Dokumentum-elérés
Dokumentum-elérés

Hasonló tételek

  • Hogyan kóstoljunk bort? Vakon kóstolás – szubjektív, avagy objektív?
    ‌: Kiss Zsófia
  • Fél pohár víz - avagy hogyan értelmezhető a magyar versenyképesség az objektív és szubjektív mutatók szerint
    ‌: Vakhal Péter, et al.
    Megjelent: (2018)
  • Budapesti szállodák munkaerőpiaca különös tekintettel a 4 csillagos szállodákra
    ‌: Mikulás Dávid
  • A siófoki Mártiszállás marketingstratégiája
    ‌: Savanyó Márta
  • Szubjektív jóllét a serdülők korában
    ‌: Mudra Balázs

Keresési lehetőségek

  • Keresési előzmények
  • Összetett keresés

További keresési lehetőségek

  • Böngészés
  • Betűrend szerinti listázás
  • Legújabb tételek

Segítségre van szüksége?

  • Keresési segédlet
  • GYIK