Skip to content
VuFind
  • Login
    • Magyar
    • angol
Advanced
  • Objektív és szubjektív minőség...
  • Cite this
  • Email this
  • Print
  • Export Record
    • export_to
    • export_to
    • export_to
  • Save to List
  • Permanent link
Cover Image

Objektív és szubjektív minőség értékelése egy siófoki 4 csillagos szállodában

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Király Szabolcs
Other Authors: Karakasné Morvay Klára
Kulcsszavak:értékelés
minőség
minősítés
szállodaipar
szolgáltatás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/55503
  • Holdings
  • Description
  • Comments
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

Dokumentum-elérés
Dokumentum-elérés
Dokumentum-elérés
Dokumentum-elérés

Similar Items

  • Hogyan kóstoljunk bort? Vakon kóstolás – szubjektív, avagy objektív?
    ‌: Kiss Zsófia
  • Fél pohár víz - avagy hogyan értelmezhető a magyar versenyképesség az objektív és szubjektív mutatók szerint
    ‌: Vakhal Péter, et al.
    Published: (2018)
  • Budapesti szállodák munkaerőpiaca különös tekintettel a 4 csillagos szállodákra
    ‌: Mikulás Dávid
  • A siófoki Mártiszállás marketingstratégiája
    ‌: Savanyó Márta
  • Szubjektív jóllét a serdülők korában
    ‌: Mudra Balázs

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs