Rendezvényszervezés a Gundel Palotában

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Szűcs Liza
Other Authors: Schultz Éva
Kulcsszavak:21. század
fenntartható fogyasztás
hagyományok
rendezvényszervezés
vendéglátás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/55556

MARC

LEADER 00000nnm a2200000 i 4500
001 dolg55556
005 20240715101242.0
008 240715suuuu hu o 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Szűcs Liza 
245 1 0 |a Rendezvényszervezés a Gundel Palotában  |c Szűcs Liza  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a A projektmunka a Gundelben történő rendezvényekről szól. Bemutatja a Gundel Étterem 130 éves múltját. Fontos témája a 2021-es újra nyitás után bekövetkező változások vizsgálata, melyeket az új üzemeltető, az Eventrend Group hozott be a Gundel Palota életébe. Bemutatja a magyar kultúra és hagyományok megőrzésének fontosságát is. A rendezvényszervezés szakma ismertetése őskortól napjainkig, valamint a különböző rendezvénytípusok és célok leírása. A projektmunka népszerűsíteni kívánja a Gundel Palotát, mint rendezvényhelyszínt, mivel sok ember nem tudja, hogy a Gundel nem csak étterem, hanem kiváló helyszín sok fajta rendezvény számára. Ennek fényében mutatja be a 9 rendezvényterem vendég kapacitását és stílusát. A rendezvényszervezők munkáját ismerteti egy általam készített kérdőíven keresztül, valamint a megmaradt ételek megmentésére tesz javaslatokat. Az erre vonatkozó jogszabályok leírásának alapján, javasolja , hogy a Gundel Étterem hogyan válhatna fenntarthatóbbá. A fenntarthatóbb értékekkel hogyan mutatna példát más éttermeknek, valamint milyen szerepe lenne a társadalmi felelősségvállalásban. 
695 |a 21. század 
695 |a fenntartható fogyasztás 
695 |a hagyományok 
695 |a rendezvényszervezés 
695 |a vendéglátás 
700 1 |a Schultz Éva  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55556/1/Sz%C5%B1csLiza_Projektmunka_2024.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55556/2/Sz%C5%B1cs%20Liza_FOSZK_b%C3%ADr%C3%A1lat_Schultz%20%C3%89va.pdf  |z Dokumentum-elérés