Az Anantara New York Palace Budapest Hotel reggeli kínálatának elemzése

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Gyulay Ákos
További közreműködők: Karakasné Morvay Klára
Kulcsszavak:Anantara
New York Palace
New York Palace Budapest Hotel
reggeli
Szállodai reggeli
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/55628

MARC

LEADER 00000nnm a2200000 i 4500
001 dolg55628
005 20240715101431.0
008 240715suuuu hu o 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Gyulay Ákos 
245 1 3 |a Az Anantara New York Palace Budapest Hotel reggeli kínálatának elemzése  |c Gyulay Ákos  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Projektmunkámat az Anantara New York Palace Budapest Hotel reggelijének az elemzéséről írom, ahol a szakmai gyakorlatomat is töltöttem. A Hotelstars Union kritériumrendszere jelenlegnem határozza meg azt, hogy milyen legyen egy büféasztal szélessége, mélysége a szállodában. Így ezt mind a hotel dönti el.Ezért megvizsgálom, hogy mennyire tartják fontosnak a reggelit a szállodában, illetve, hogy mik azok a tényezők amik befolyásolják az ottani reggeli á la carte menü összeállítását.Azt is megnézem, hogy mennyire felel meg a mostani trendeknek a reggeli, valamint kitérek arra, hogy mik azok a trendek, amik megtalálhatóak egy mai szálloda reggelijénél. 
695 |a Anantara 
695 |a New York Palace 
695 |a New York Palace Budapest Hotel 
695 |a reggeli 
695 |a Szállodai reggeli 
700 1 |a Karakasné Morvay Klára  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55628/1/Projektmunka.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55628/2/FOSZK_Gyulay%C3%81kos_2024.pdf  |z Dokumentum-elérés