Borok a New York Palotában
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Other Authors: | |
Kulcsszavak: | borászatok borkultúra borok borvidékek vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55650 |
Abstract: | A projektmunka témája az Itallap elemzés, melyet én a gyakorlati helyem, a New York Kávéház Anantara Hotel alapján dolgoztam ki. Mivel középiskolás korom óta vendéglátást tanulok, ezt is végeztem, nem nagyon volt kérdés számomra, hogy egy olyan témát választok, melyben a borok szerves részt képviselnek. Dolgozatomban megvizsgáltam a szakirodalmi rész során, hogy hogyan is készülnek a borok, hogyan jut el a bor a szüreteléstől a palackozásig. A kutatásomhoz pedig egy interjút, és egy kérdőívet állítottam össze. Az interjú során főleg a Kávéház vendégeinek borfogyasztását vizsgáltam meg. Ezzel szemben a kérdőívben a kávézóba járást, és az általános borfogyasztással kapcsolatos adatokat kérdeztem meg. Mi alapján választanak bort? Hol fogyasztják azokat? Valamint, hogy melyik bort kedvelik a legjobban a Kávéház kínálata közül.? |
---|