Skip to content
VuFind
  • Login
    • Magyar
    • angol
Advanced
  • A magyarországi fagylaltkultúr...
  • Cite this
  • Email this
  • Print
  • Export Record
    • export_to
    • export_to
    • export_to
  • Save to List
  • Permanent link
Cover Image

A magyarországi fagylaltkultúra a XIX. századtól

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Majerik Norbert
Other Authors: Hidvégi Hedvig
Format: Thesis
Kulcsszavak:fagylalt
fagylaltkészítés
ízvilág
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/5570
  • Holdings
  • Description
  • Comments
  • Similar Items
  • Staff View
Be the first to leave a comment!
You must be logged in first

Similar Items

  • Cukrászati termékek és technológiák változása hazánkban a XIX. századtól napjainkig
    ‌: Novák Zulejka
  • A sörgyártási technológia változásának bemutatása a XIX. századtól napjainkig, a HopTop Brewery Kft. példáján keresztül
    ‌: Jándi Ferenc
  • Pénzügyi válságok a XVII. századtól napjainkig
    ‌: Koroljov András
  • Az adóbevételek megoszlása a Budapest Főváros XIX. Kerület Kispest Önkormányzatának működésében
    ‌: Szigeti Anna
  • A helyi adók szerepe Kispest (Budapest XIX. kerület) önkormányzati feladatainak finanszírozásában
    ‌: Tóth Veronika

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs