Termőföldtől az asztalig- avagy az étterem és a helyi termelők kapcsolata
Saved in:
Main Author: | Kiss Bianka |
---|---|
Other Authors: | Hidvégi Hedvig |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | étterem farm to table fenntartható fogyasztás helyi termelő helyi termék |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55850 |
Similar Items
Helyi termelők és az éttermek együttműködési lehetőségei
: Nagy Helga
: Nagy Helga
A helyi érték szerepe, avagy a fogyasztói magatartás vizsgálata a hazai termelők viszonylatában
: Tősmagi Klaudia
: Tősmagi Klaudia
Mezőgazdasági termelők finanszírozásának kockázata és más kockázati tényezők az IKR Agrár Kft. gazdálkodásában
: Hajnal Bence
: Hajnal Bence
Fenntarthatóság a fenntarthatóságban, a kézműves sajtokat előállító termelők fenntartható működésének szerepe a fenntarthatóságban
: Bartyik Réka
: Bartyik Réka
Fenntarthatóság a fenntarthatóságban, a kézműves sajtokat előállító termelők fenntartható működésének szerepe a fenntarthatóságban
: Bartyik Réka
: Bartyik Réka
A kisvállalkozások és a helyi önkormányzat kapcsolata
: Borbély Tamás
: Borbély Tamás
Rendezvények és a gasztronómia kapcsolata a Donautica Étterem & Hotel****Superior szemszögéből
: Varga Dóra
: Varga Dóra
Az ARAZ étterem kínálatának elemzése
: Eszenyi Fruzsina
: Eszenyi Fruzsina
Az ARAZ étterem ételválasztékának elemzése
: Jantner Dóra
: Jantner Dóra
A Pizza Palazzo étterem és az olasz gasztronómia kedveltsége hazánkban
: Kiss Eszter
: Kiss Eszter
A Zsolnay Negyed, mint Kulturális Központ kapcsolata a Zsolnay Étterem és Kávéházzal
: Dankó Richárd
: Dankó Richárd
Gundel Étterem Tradíció és evolúció /
: Szél Ákos
: Szél Ákos
A helyi fogászati iparág elemzése és családi vállalkozásunk kapcsolata
: Horváth Zsombor
: Horváth Zsombor
Turisztikai KKV-k és a helyi munkaerőpiac kapcsolata Zalakaroson
: Gallai Zsolt
: Gallai Zsolt
A turizmus és a vendéglátás kapcsolata a Sir Lancelot Lovagi Étterem példáján keresztül
: Angyal Réka
: Angyal Réka
Az XO Bistro Étterem tevékenységének elemzése
: Regős Péter
: Regős Péter
A jazz szerepe az étterem kiválasztásában a Ladó Café étterem példáján keresztül bemutatva (esettanulmány)
: Lóth Viktória
: Lóth Viktória
Az Alabárdos étterem SWOT és mikrokörnyezet elemzése
: Kincse Balázs Vince
: Kincse Balázs Vince
Gerbeaud Kávéház és az Émile étterem bemutatása
: Haszon Attila
: Haszon Attila
A hazai csúcsgasztronómiába beszállító termelők fejlődése, különös tekintettel a Bocuse d'Or versenysorozat és a Michelin Guide fokozott magyarországi jelenlétének hatására
: Molnár Vanessza
: Molnár Vanessza
Egészséges étterem megvalósíthatósága Budapesten
: Bartóki Réka
: Bartóki Réka
Blue Sky Étterem újratervezése
: Jantner Ákos
: Jantner Ákos
Nádas Étterem Kínálatának Elemzése
: Kovács Patrik
: Kovács Patrik
A Gundel étterem rendezvényszervezői tevékenysége
: Fekete Noémi
: Fekete Noémi
A Budai Gesztenyés étterem elemzése
: Cseri Sámuel Kálmán
: Cseri Sámuel Kálmán
A Corner Szerb Étterem felkészülése az ünnepi időszakokra
: Barabás Márk
: Barabás Márk
A Vapiano étterem és konkurenciáinak elemzése
: Kosán Noémi
: Kosán Noémi
A Tópart Hotel és Étterem szolgáltatásmarketingje
: Bakcsy Bálint
: Bakcsy Bálint
Környezetbarát étterem létesítésének lehetőségei Budapesten
: Rácz Katalin
: Rácz Katalin
Étterem nyilvántartó webes alkalmazás fejlesztése
: Váradi Gergő
: Váradi Gergő
Falusi, tájjellegű étterem kínálatának elemzése
: Vass Nikoletta
: Vass Nikoletta
Borok értékesítésének az elemzése Silvanus Hotel, Panoráma Étterem
: Fehér Tibor
: Fehér Tibor
Az Arrabona étterem által ellátott F&B feladatok
: Nemes Sára
: Nemes Sára
Az Al Rabló étterem fő vendéglátó folyamatainak bemutatása
: Tőkei Bence
: Tőkei Bence
Magyaros étterem stratégiai elemzése és kihívásai
: Kovács Vanda
: Kovács Vanda
Nemzetek gasztronómiája, és ételeinek megjelenése az Aula étterem étlapján
: Szabó Bettina
: Szabó Bettina
A központi és helyi adók rendszere, adójellegű befizetési kötelezettségek, az adózás rendje
: Vámos Bianka
: Vámos Bianka
A színvonal jelentősége az Arany Kaviár étterem keretein belül
: Grósz Lilia Anna
: Grósz Lilia Anna
Az Éléskamra Étterem marketing tevékenységeinek vizsgálata a marketingmix elemeivel
: Tóth Lilla
: Tóth Lilla
Helyi gazdaságfejlesztés, helyi erőforrások fenntartható hasznosítása
: Ferencz Gábor
: Ferencz Gábor
Similar Items
-
Helyi termelők és az éttermek együttműködési lehetőségei
: Nagy Helga -
A helyi érték szerepe, avagy a fogyasztói magatartás vizsgálata a hazai termelők viszonylatában
: Tősmagi Klaudia -
Mezőgazdasági termelők finanszírozásának kockázata és más kockázati tényezők az IKR Agrár Kft. gazdálkodásában
: Hajnal Bence -
Fenntarthatóság a fenntarthatóságban, a kézműves sajtokat előállító termelők fenntartható működésének szerepe a fenntarthatóságban
: Bartyik Réka -
Fenntarthatóság a fenntarthatóságban, a kézműves sajtokat előállító termelők fenntartható működésének szerepe a fenntarthatóságban
: Bartyik Réka