Skip to content
VuFind
  • Login
    • Magyar
    • angol
Advanced
  • Termőföldtől az asztalig- avag...
  • Cite this
  • Email this
  • Print
  • Export Record
    • export_to
    • export_to
    • export_to
  • Save to List
  • Permanent link
Cover Image

Termőföldtől az asztalig- avagy az étterem és a helyi termelők kapcsolata

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kiss Bianka
Other Authors: Hidvégi Hedvig
Format: Thesis
Kulcsszavak:étterem
farm to table
fenntartható fogyasztás
helyi termelő
helyi termék
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/55850
  • Holdings
  • Description
  • Comments
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

Dokumentum-elérés
Dokumentum-elérés
Dokumentum-elérés

Similar Items

  • Helyi termelők és az éttermek együttműködési lehetőségei
    ‌: Nagy Helga
  • A helyi érték szerepe, avagy a fogyasztói magatartás vizsgálata a hazai termelők viszonylatában
    ‌: Tősmagi Klaudia
  • Mezőgazdasági termelők finanszírozásának kockázata és más kockázati tényezők az IKR Agrár Kft. gazdálkodásában
    ‌: Hajnal Bence
  • Fenntarthatóság a fenntarthatóságban, a kézműves sajtokat előállító termelők fenntartható működésének szerepe a fenntarthatóságban
    ‌: Bartyik Réka
  • Fenntarthatóság a fenntarthatóságban, a kézműves sajtokat előállító termelők fenntartható működésének szerepe a fenntarthatóságban
    ‌: Bartyik Réka

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs