A szállodaipar felkészültsége a speciális igényű vendégek számának növekedésére
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Ételallergia Ételintolerancia Tehéntejfehérje allergia Laktózintolerancia Lisztérzékenység Szójaallergia Tojásallergia Vendéglátás, szállodai |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55919 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg55919 | ||
| 005 | 20250701112213.0 | ||
| 008 | 240821suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Gyöngyössy Fanni | |
| 245 | 1 | 2 | |a A szállodaipar felkészültsége a speciális igényű vendégek számának növekedésére |c Gyöngyössy Fanni |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a Ételallergia | ||
| 695 | |a Ételintolerancia | ||
| 695 | |a Tehéntejfehérje allergia | ||
| 695 | |a Laktózintolerancia | ||
| 695 | |a Lisztérzékenység | ||
| 695 | |a Szójaallergia | ||
| 695 | |a Tojásallergia | ||
| 695 | |a Vendéglátás, szállodai | ||
| 700 | 1 | |a Cservák György |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55919/1/Gy%C3%B6ngy%C3%B6ssy%20Fanni.pdf |z Dokumentum-elérés |