A szállodaipar felkészültsége a speciális igényű vendégek számának növekedésére

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Gyöngyössy Fanni
További közreműködők: Cservák György
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Ételallergia
Ételintolerancia
Tehéntejfehérje allergia
Laktózintolerancia
Lisztérzékenység
Szójaallergia
Tojásallergia
Vendéglátás, szállodai
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/55919

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg55919
005 20250701112213.0
008 240821suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Gyöngyössy Fanni 
245 1 2 |a A szállodaipar felkészültsége a speciális igényű vendégek számának növekedésére  |c Gyöngyössy Fanni  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a Ételallergia 
695 |a Ételintolerancia 
695 |a Tehéntejfehérje allergia 
695 |a Laktózintolerancia 
695 |a Lisztérzékenység 
695 |a Szójaallergia 
695 |a Tojásallergia 
695 |a Vendéglátás, szállodai 
700 1 |a Cservák György  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55919/1/Gy%C3%B6ngy%C3%B6ssy%20Fanni.pdf  |z Dokumentum-elérés