Ugrás a tartalomra
VuFind
  • Bejelentkezés
    • Magyar
    • angol
Összetett keresés
  • Az aperitif italok szerepe a m...
  • Tétel idézése
  • Küldés e-mail-ben
  • Nyomtatás
  • Tétel exportálása
    • export_to
    • export_to
    • export_to
  • Hozzáadás a kedvencekhez
  • Permanent link
Borítókép

Az aperitif italok szerepe a minőségi gasztronómiában

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kovács Bettina
További közreműködők: Cservák György
Dokumentumtípus: Záródolgozat
Kulcsszavak:Ital
Aperitif, alkoholos
alkoholmentes
Felszolgálás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/55973
  • Példányok
  • Leíró adatok
  • Üzenet
  • Hasonló tételek
  • Minden adat megjelenítése (MARC/Címkés)

Dokumentum elérés

Dokumentum-elérés

Hasonló tételek

  • A street food, mint minőségi jelenség a gasztronómiában
    ‌: Szlávecz Viktória
  • Kevert italok az üzletekben
    ‌: Kovács Gábor
  • A Novotel Székesfehérvár itallapjának bemutatása elemzése és a rajta szereplő magyar pálinkák egyéb alkoholos italok helye szerepe a gasztronómiában
    ‌: Bajádi Klarissza
  • Az Aquaworld Resort Budapest itallapjának bemutatása, elemzése és a rajta szereplő magyar pálinkák, egyéb alkoholos italok helye, szerepe a gasztronómiában.
    ‌: Agócs Richárd
  • Italok a Lifestyle hotelben
    ‌: Persőtzi Balázs Bence

Keresési lehetőségek

  • Keresési előzmények
  • Összetett keresés

További keresési lehetőségek

  • Böngészés
  • Betűrend szerinti listázás
  • Legújabb tételek

Segítségre van szüksége?

  • Keresési segédlet
  • GYIK