Az aperitif italok szerepe a minőségi gasztronómiában
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Záródolgozat |
| Kulcsszavak: | Ital Aperitif, alkoholos alkoholmentes Felszolgálás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55973 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg55973 | ||
| 005 | 20250630213412.0 | ||
| 008 | 240902suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Kovács Bettina | |
| 245 | 1 | 3 | |a Az aperitif italok szerepe a minőségi gasztronómiában |c Kovács Bettina |h [elektronikus dokumentum] |
| 516 | |a Final_paper | ||
| 695 | |a Ital | ||
| 695 | |a Aperitif, alkoholos | ||
| 695 | |a alkoholmentes | ||
| 695 | |a Felszolgálás | ||
| 700 | 1 | |a Cservák György |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55973/1/Kov%C3%A1cs%20Bettina.pdf |z Dokumentum-elérés |