Az aperitif italok szerepe a minőségi gasztronómiában

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kovács Bettina
További közreműködők: Cservák György
Dokumentumtípus: Záródolgozat
Kulcsszavak:Ital
Aperitif, alkoholos
alkoholmentes
Felszolgálás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/55973

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg55973
005 20250630213412.0
008 240902suuuu hu o 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Kovács Bettina 
245 1 3 |a Az aperitif italok szerepe a minőségi gasztronómiában  |c Kovács Bettina  |h [elektronikus dokumentum] 
516 |a Final_paper 
695 |a Ital 
695 |a Aperitif, alkoholos 
695 |a alkoholmentes 
695 |a Felszolgálás 
700 1 |a Cservák György  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55973/1/Kov%C3%A1cs%20Bettina.pdf  |z Dokumentum-elérés