Az aperitif italok szerepe a minőségi gasztronómiában
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Záródolgozat |
Kulcsszavak: | Ital Aperitif, alkoholos alkoholmentes Felszolgálás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55973 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg55973 | ||
005 | 20250630213412.0 | ||
008 | 240902suuuu hu o 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Kovács Bettina | |
245 | 1 | 3 | |a Az aperitif italok szerepe a minőségi gasztronómiában |c Kovács Bettina |h [elektronikus dokumentum] |
516 | |a Final_paper | ||
695 | |a Ital | ||
695 | |a Aperitif, alkoholos | ||
695 | |a alkoholmentes | ||
695 | |a Felszolgálás | ||
700 | 1 | |a Cservák György |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55973/1/Kov%C3%A1cs%20Bettina.pdf |z Dokumentum-elérés |