Skip to content
VuFind
  • Login
    • Magyar
    • angol
Advanced
  • Az aperitif italok szerepe a m...
  • Cite this
  • Email this
  • Print
  • Export Record
    • export_to
    • export_to
    • export_to
  • Save to List
  • Permanent link
Export Ready — 
Cover Image

Az aperitif italok szerepe a minőségi gasztronómiában

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kovács Bettina
Other Authors: Cservák György
Format: Final Paper
Kulcsszavak:Ital
Aperitif, alkoholos
alkoholmentes
Felszolgálás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/55973
  • Holdings
  • Description
  • Comments
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

Dokumentum-elérés

Similar Items

  • A street food, mint minőségi jelenség a gasztronómiában
    ‌: Szlávecz Viktória
  • Kevert italok az üzletekben
    ‌: Kovács Gábor
  • A Novotel Székesfehérvár itallapjának bemutatása elemzése és a rajta szereplő magyar pálinkák egyéb alkoholos italok helye szerepe a gasztronómiában
    ‌: Bajádi Klarissza
  • Az Aquaworld Resort Budapest itallapjának bemutatása, elemzése és a rajta szereplő magyar pálinkák, egyéb alkoholos italok helye, szerepe a gasztronómiában.
    ‌: Agócs Richárd
  • Italok a Lifestyle hotelben
    ‌: Persőtzi Balázs Bence

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs