Az aperitif italok szerepe a minőségi gasztronómiában
Elmentve itt :
Szerző: | Kovács Bettina |
---|---|
További közreműködők: | Cservák György |
Dokumentumtípus: | Záródolgozat |
Kulcsszavak: | Ital Aperitif, alkoholos alkoholmentes Felszolgálás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55973 |
Hasonló tételek
A street food, mint minőségi jelenség a gasztronómiában
: Szlávecz Viktória
: Szlávecz Viktória
Kevert italok az üzletekben
: Kovács Gábor
: Kovács Gábor
A Novotel Székesfehérvár itallapjának bemutatása elemzése és a rajta szereplő magyar pálinkák egyéb alkoholos italok helye szerepe a gasztronómiában
: Bajádi Klarissza
: Bajádi Klarissza
Az Aquaworld Resort Budapest itallapjának bemutatása, elemzése és a rajta szereplő magyar pálinkák, egyéb alkoholos italok helye, szerepe a gasztronómiában.
: Agócs Richárd
: Agócs Richárd
Italok a Lifestyle hotelben
: Persőtzi Balázs Bence
: Persőtzi Balázs Bence
Alkoholmentes italok fogyasztásának szokásai
: Szentmariay Réka
: Szentmariay Réka
Akevert italok fogyasztása Magyarországon
: Ganbold Tana
: Ganbold Tana
Morzsák az alkoholos italok kultúrtörténetéből
: Kádas Lajos
Megjelent: (2022)
: Kádas Lajos
Megjelent: (2022)
Pálinkakészítés, pálinka szerepe a gasztronómiában
: Kalácska Áron
: Kalácska Áron
A lojális munkatárs szerepe a minőségi szolgáltatásokban
: Karakasné Morvay Klára, et al.
Megjelent: (2009)
: Karakasné Morvay Klára, et al.
Megjelent: (2009)
Koffeintartalmú italok fogyasztási szokásai sportolók körében
: Resch Miklós
: Resch Miklós
Minőségi termelés az állami szférában
: Vida Flóra
: Vida Flóra
Alkoholtartalmú italok felhasználási lehetősége az ételkészítésben Magyarországon, melegkonyhán
: Guld Márta
: Guld Márta
A tokaji Furmint helye, szerepe a gasztronómiában
: Bene András János
: Bene András János
Digitalizáció és a minőségi ügyfélkiszolgálás
: Fekete Kálmán
: Fekete Kálmán
A vasúti személyszállítás minőségi fejlesztése
: Bőr József János
: Bőr József János
Reklámeszközök hatása a fogyasztói magatartásra az alkoholos italok piacán
: Pásztor Kiara Eszmeralda
: Pásztor Kiara Eszmeralda
Alkoholos italok a vendéglátásban - Több gin, kevesebb tonik
: Záhonyi Réka
: Záhonyi Réka
A halak szerepe a gasztronómiában és az egészséges táplálkozásban
: Nemes Adrienn
: Nemes Adrienn
A pálinka, mint hungarikum szerepe a magyar gasztronómiában
: Varga Viktória
: Varga Viktória
Állati eredetű élelmi anyagok szerepe a gasztronómiában és a Babilon étteremben
: Kovács Barbara
: Kovács Barbara
Kelt tészták szerepe a gasztronómiában külföldön és Magyarországon
: Tóth Kata Anna
: Tóth Kata Anna
Sonkák a spanyol gasztronómiában
: Ordasi Natália
: Ordasi Natália
A tehéntej és a növényi italok fogyasztási szokásainak vizsgálata
: Czere Liza
: Czere Liza
Minőségi alapanyagok használata a Mák Cukrászdában
: Pallos Orsolya
: Pallos Orsolya
A „Ruby on Rails” alkalmazásfejlesztés minőségi tényezői
: Darnel Dominik
: Darnel Dominik
Hazai üzletlánc a minőségi magyar termékekért
: Boglári Barbara
: Boglári Barbara
Minőségi elvárások teljesítése a fedélzeti szolgáltatásban
: Koltai Pál
: Koltai Pál
A fermentálás és a fermentált élelmiszerek szerepe a gasztronómiában
: Mederiová Fanni
: Mederiová Fanni
A Móri borvidék bemutatása és szerepe a magyar gasztronómiában
: Farkas Attila Tamás
: Farkas Attila Tamás
A sommelier szerepe a mai magyar és nemzetközi gasztronómiában
: Ignátkó Szabolcs
: Ignátkó Szabolcs
A sommelier képzés oktatása és szerepe a mai magyar minőségi vendéglátásban
: Tarcsai András
: Tarcsai András
A marhahús a magyar gasztronómiában
: Deák Gábor
: Deák Gábor
A zöldségpárlatok felhasználása a gasztronómiában
: Nyerges Dzsenifer Edina
: Nyerges Dzsenifer Edina
A fenntarthatóság megjelenése a gasztronómiában
: Nagy Eszter
: Nagy Eszter
A csokoládé felhasználása a gasztronómiában
: Molnár Diána Roxána
: Molnár Diána Roxána
A kézműves italok népszerűsége a fiatal-, illetve középkorú felnőttek körében
: Hegyi Ábel
: Hegyi Ábel
Vegetáriánus ételek térnyerése a gasztronómiában
: Kiss Laura Emma
: Kiss Laura Emma
Street Food, mint gasztronómiai irányzat és helye a minőségi vendéglátásban
: Kovács Kitti
: Kovács Kitti
Transzatlanti Szabadkereskedelmi Egyezmény a minőségi szabályozók tükrében
: Gyáfrás Marcell
: Gyáfrás Marcell
Hasonló tételek
-
A street food, mint minőségi jelenség a gasztronómiában
: Szlávecz Viktória -
Kevert italok az üzletekben
: Kovács Gábor -
A Novotel Székesfehérvár itallapjának bemutatása elemzése és a rajta szereplő magyar pálinkák egyéb alkoholos italok helye szerepe a gasztronómiában
: Bajádi Klarissza -
Az Aquaworld Resort Budapest itallapjának bemutatása, elemzése és a rajta szereplő magyar pálinkák, egyéb alkoholos italok helye, szerepe a gasztronómiában.
: Agócs Richárd -
Italok a Lifestyle hotelben
: Persőtzi Balázs Bence