Az egészséges táplálkozás szerepének vizsgálata az egészségturizmusban, avagy a velencei-tavi wellness-szállodák felkészültségének kritikus elemzése
Saved in:
Main Author: | Máté Boglárka |
---|---|
Other Authors: | Karakasné Dr. Morvay PhD Klára |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Egészséges táplálkozás Egészséges életmód Wellness turizmus Velencei-tó Egészségfejlesztés |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/5627 |
Similar Items
A Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor-, és Pálinkafesztivál bemutatása, elemzése
: Veszeli Réka
: Veszeli Réka
Az egészséges táplálkozás szerepe
: Papp Orsolya
: Papp Orsolya
Egészséges táplálkozás a hazai szállodákban
: Kuti Zsófia
: Kuti Zsófia
Százhalombattai vendéglátóhelyek az egészséges táplálkozás szolgálatában
: Freidlerné Tehenics Annabella
: Freidlerné Tehenics Annabella
A hévízi szállodák marketingkommunikációjának kritikus elemzése
: Trbovics Zóra
: Trbovics Zóra
Egészséges táplálkozás az élsportban-Tudatos táplálkozás az első edzéstől a bajnoki címig
: Kiss Gergő
: Kiss Gergő
Az egészséges táplálkozás bevezetésének lehetőségei a vendéglátásban
: Cselédes Sára
: Cselédes Sára
Az egészséges táplálkozás és a biocsírák hatása a szervezetre
: Jankura Borka
: Jankura Borka
Az egészséges életmód és táplálkozás szerepe a vízilabdázók körében
: Barabás Botond
: Barabás Botond
Az egészséges táplálkozás megjelenése és szükségessége a hazai szállodákban
: Czigány Lilla
: Czigány Lilla
Összehasonlító elemzés az egészségturizmusban Zalakaros és Hévíz
: Zsohár Zsófia Szonja
: Zsohár Zsófia Szonja
A belföldi 20-35 éves wellness turisták fogyasztói magatartása, motivációi és a befogadó vendéglátó egységek felkészültségének harmóniája
: Rosta Nóra Katalin
: Rosta Nóra Katalin
Minőségi élet, egészséges társadalom, - tudatos táplálkozás, és szabadidősportok segítségével
: Bodrogi Réka
: Bodrogi Réka
Az egészséges táplálkozás megvalósításának lehetőségei – Egészségesen táplálkozik-e a vendéglátós?
: Taylor Laura Szabina
: Taylor Laura Szabina
Az egészséges táplálkozás a 25-35 év közötti nők körében
: Borbély Anita
: Borbély Anita
Wellness szállodák elemzése a Balatonnál
: Szily Alexandra
: Szily Alexandra
Eger és Egerszalók lehetőségei az egészségturizmusban
: Hervai Dorka
: Hervai Dorka
Az egészséges táplálkozás sajátosságai, fókuszban az Update termékek vásárlói szokásainak vizsgálata
: Gáll Csilla
: Gáll Csilla
Az egészséges táplálkozás vizsgálata az X és a Z generáció körében
: Csápek Dorina Brigitta
: Csápek Dorina Brigitta
Egészséges táplálkozás, tudatos életmód - Vajon egészségesen táplálkozik-e a vendéglátós?
: Rácz Adrienn
: Rácz Adrienn
Az egészséges életmód és az Oxygen Wellness
: Kárpáti Zoltán
: Kárpáti Zoltán
Szolgáltatásmarketing - A magyarországi wellness szállodák marketingkommunikációja
: Hotorán Petra
: Hotorán Petra
Bükfürdő szerepe a Nyugat-dunántúli egészségturizmusban
: Kalotai Petra
: Kalotai Petra
Az egészséges táplálkozás lehetőségeinek oktatása a Mándy Iván Szakképző Iskola vendéglátó szakképzésében
: Tokodi Zoltánné
: Tokodi Zoltánné
Az egészséges táplálkozás fogyasztói megítélésének vizsgálata a Knorr 100% természetes termékcsalád esetpéldáján keresztül
: Landfrasz Ádám István
: Landfrasz Ádám István
Tisza-tavi Fesztivál – rendezvénysorozat a turizmus típusainak találkozásában
: Bózsó Evelin
: Bózsó Evelin
Tisza-tavi kikötők marketingkommunikációjának összehasonlítása; A Szivárvány kikötő
: Székely Petra
: Székely Petra
Táplálkozás a fitnessben
: Cséfalvay Dávid
: Cséfalvay Dávid
A fenntartható szállodák szerepének vizsgálata a környezettudatos fogyasztók körében
: Kovács Flóra
: Kovács Flóra
A horgászturizmus helyzete/fejlesztési lehetőségei a Tisza-tavi régióban
: Varga Bence Krisztián
: Varga Bence Krisztián
Az online marketing hatása a belföldi wellness szállodák foglalási szokásaira
: Pap Karolina
: Pap Karolina
A geotermikus energia szerepe az egészségturizmusban és jövőbeni lehetőségei Magyarországon
: Árus Bence
: Árus Bence
Egy lehetséges recesszió vizsgálata az Egyesült Államokban, valamint a bankszektor jelenlegi állapotának és felkészültségének elemzése
: Héri Áron
: Héri Áron
A Hotel Aquarell **** Cegléd wellness - és gyógyszolgáltatásai az egészség megőrzésére
: Potornai Alexandra Krisztina
: Potornai Alexandra Krisztina
VELENCEI-TÓ MINT DESZTINÁCIÓ A TURIZMUSBAN
: Kácsor Viktória
: Kácsor Viktória
TDM szervezet szerepe a Velencei-tónál
: Kukuts Adrienn
: Kukuts Adrienn
A Velencei-tó vonzáskörzetének turisztikai fejlődése
: Németh Balázs
: Németh Balázs
A Velencei-tó körüli turizmus változása
: Szabó Kamilla
: Szabó Kamilla
Mozgássérültek turizmusa Magyarországon, mint turisztikai termék, és ennek jelentősége az egészségturizmusban
: Linczmayer Eszter
: Linczmayer Eszter
A szőlő- és borterápia helye a hazai és európai egészségturizmusban
: Bezerédi Zsuzsanna
: Bezerédi Zsuzsanna
Similar Items
-
A Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor-, és Pálinkafesztivál bemutatása, elemzése
: Veszeli Réka -
Az egészséges táplálkozás szerepe
: Papp Orsolya -
Egészséges táplálkozás a hazai szállodákban
: Kuti Zsófia -
Százhalombattai vendéglátóhelyek az egészséges táplálkozás szolgálatában
: Freidlerné Tehenics Annabella -
A hévízi szállodák marketingkommunikációjának kritikus elemzése
: Trbovics Zóra