Az olasz gasztronómia vizsgálata és megjelenése hazánkban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Rádi József
További közreműködők: Balog-Siposné Szőcze Anikó
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Gasztronómia, olasz
Bor
Étkezési szokás
Olasz étterem
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/56806

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg56806
005 20241031144111.0
008 241017suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Rádi József 
245 1 3 |a Az olasz gasztronómia vizsgálata és megjelenése hazánkban  |c Rádi József  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a Gasztronómia, olasz 
695 |a Bor 
695 |a Étkezési szokás 
695 |a Olasz étterem 
700 1 |a Balog-Siposné Szőcze Anikó  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/56806/1/R%C3%A1di%20J%C3%B3zsef.pdf  |z Dokumentum-elérés