A MOLEKULÁRIS GASZTRONÓMIA ÉS A MIXOLÓGIA HATÁSA A VENDÉGLÁTÁSRA
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Other Authors: | |
| Format: | Thesis |
| Kulcsszavak: | Gasztronómia Mixológia Molekuláris Felmérés |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/56820 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg56820 | ||
| 005 | 20241031105310.0 | ||
| 008 | 241025suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Berei Enikő | |
| 245 | 1 | 2 | |a A MOLEKULÁRIS GASZTRONÓMIA ÉS A MIXOLÓGIA HATÁSA A VENDÉGLÁTÁSRA |c Berei Enikő |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a Gasztronómia | ||
| 695 | |a Mixológia | ||
| 695 | |a Molekuláris | ||
| 695 | |a Felmérés | ||
| 700 | 1 | |a Magyarné Horváth Kinga |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/56820/1/Berei%20Enik%C5%91.pdf |z Dokumentum-elérés |