Egészségtudatos szemlélet és új táplálkozási irányzatok a hazai vendéglátásban
Saved in:
Main Author: | Patócs Gergely Marcell |
---|---|
Other Authors: | Balog-Siposné Szőcze Anikó |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Élelmiszer Étrend Betegség Táplálkozás Vendéglátás, vetetáriánus Elemzés |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/56831 |
Similar Items
Az új, egészségtudatos táplálkozási irányzatok megjelenése a budapesti vendéglátásban
: Varga-Haszonits Krisztina
: Varga-Haszonits Krisztina
Az Y generáció étkezési szokásai, avagy a modern táplálkozási irányzatok térhódítása
: Kocsy Alexandra
: Kocsy Alexandra
Új irányzatok vizsgálata a vendéglátásban - különös tekintettel az éttermekre és kávézókra
: Szabó Gerda
: Szabó Gerda
Gasztronómiai irányzatok múltja,jelene és jövője a magyar vendéglátásban
: Takaró Márk
: Takaró Márk
A közösségi média és a véleményvezérek szerepe az egészségtudatos táplálkozási trend elterjedésében Magyarországon
: Hegedűs Ráhel Dóra
: Hegedűs Ráhel Dóra
Egy új szegmens, az egészségtudatos szeniorok kialakulása Magyarországon
: Maticsek Flóra
: Maticsek Flóra
Táplálkozási zavarok a mindennapokban
: Németh Lilla
: Németh Lilla
ÚJ IRÁNYZATOK MEGJELENÉSE ÉS HATÁSA A SZÉPSÉGIPAR PIACÁN, KÜLÖNÖS TEKINTETTEL A NÖVÉNYI ALAPÚ KOZMETIKAI TERMÉKEKRE
: Farkas Bernadett
: Farkas Bernadett
Fiatal felnőttek táplálkozási szokásai
: Somogyi Nóra Ilona
: Somogyi Nóra Ilona
Élelmiszerfogyasztói életstílus és egészségtudatos táplálkozás
: Varga Csilla
: Varga Csilla
Egészségtudatos ételek a social médiában
: Borovszki Zsuzsanna Judit
: Borovszki Zsuzsanna Judit
Az egészségtudatos cukrászdák térnyerése Magyarországon
: Aradi Renáta
: Aradi Renáta
Fogyasztói magatartás a táplálkozási trendekben
: Tóth Aliz Margit
: Tóth Aliz Margit
Egészségtudatos magatartás a Z generáció körében
: Mórocz-Jordán Krisztina
: Mórocz-Jordán Krisztina
Egy egészségtudatos étterem bevezetésének marketingstratégiai elemzése
: Misztl Alexandra
: Misztl Alexandra
Egészségtudatos élelmiszerek szerepe az FMCG piacon
: Vida Beáta
: Vida Beáta
Nemzetközi gasztrotrendek (2023-2024) táplálkozási szemmel
: Csábi Nóra Anikó
: Csábi Nóra Anikó
Oxygen Wellness Naphegy és az egészségtudatos életmód
: Vajda Szabina
: Vajda Szabina
A dietetikusi és táplálkozási tanácsadói szolgáltatások igénybevétele
: Budai Réka
: Budai Réka
Főiskolai hallgatók táplálkozási szokásai és fittségi jellemzői
: Bodri Tamás
: Bodri Tamás
Az egészségtudatos táplálkozás hitelessége a XXI. században
: Szemző Rebeka Bernadett
: Szemző Rebeka Bernadett
Egészségtudatos cukrászdákra való igény a XXI. században
: Körmendy Zsanna
: Körmendy Zsanna
A munkahelyi sport jelentősége az egészségtudatos munkavállalókért
: Weber Fruzsina
: Weber Fruzsina
Gyulladásos bélbetegségben érintettek táplálkozási és étterembe járási szokásai
: Oberrecht Lilla Katica
: Oberrecht Lilla Katica
A virtuális közösségek hatása a fiatalok egészségtudatos életmódjára
: Klézli Krisztina
: Klézli Krisztina
A Covid hatása a táplálkozási zavarokkal küzdő fiatalokra
: Szabó Blanka Sára
: Szabó Blanka Sára
Social media szerepe az egészségtudatos táplálkozás alakulásában Magyarországon
: Fibi Szabina
: Fibi Szabina
Az egészségtudatos táplálkozás vizsgálata szállodák F&B részlegén
: Péterfy Dóra
: Péterfy Dóra
Marketing-szemlélet a könyvtárban
: Gutenkunst Luca
: Gutenkunst Luca
Egészséges étkezés és táplálkozási szokások a magyar lakosság körében
: Szigethy Anna Júlia
: Szigethy Anna Júlia
Fiatalkori mentális- és táplálkozási zavarok kialakulása a bullying jegyében
: Takács Luca
: Takács Luca
A Stratégiai szemlélet kialakítása egy kisvállalkozásnál - A betonEPAG kft stratégiai szemlélete
: Sebes András
: Sebes András
Startup mint vállalkozás és szemlélet
: Sinka Szabolcs
: Sinka Szabolcs
A tej és tejtermékek szerepe a helyi termékek piacán és a vendéglátásban
: Patócs Balázs Andor
: Patócs Balázs Andor
A környezet- és egészségtudatos életmód fogyasztói magatartásra gyakorolt hatása A LOHAS fogyasztók
: Skultéti Lilla
: Skultéti Lilla
Coaching szemlélet a vezetői eszköztárban
: Biró László Norbert
: Biró László Norbert
Similar Items
-
Az új, egészségtudatos táplálkozási irányzatok megjelenése a budapesti vendéglátásban
: Varga-Haszonits Krisztina -
Az Y generáció étkezési szokásai, avagy a modern táplálkozási irányzatok térhódítása
: Kocsy Alexandra -
Új irányzatok vizsgálata a vendéglátásban - különös tekintettel az éttermekre és kávézókra
: Szabó Gerda -
Gasztronómiai irányzatok múltja,jelene és jövője a magyar vendéglátásban
: Takaró Márk -
A közösségi média és a véleményvezérek szerepe az egészségtudatos táplálkozási trend elterjedésében Magyarországon
: Hegedűs Ráhel Dóra