A food marketing hatásainak vizsgálata a Chez Dodo marketing stratégiájának elemzésén keresztül
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Other Authors: | |
| Format: | Thesis |
| Kulcsszavak: | Chez Dodo cukrászda food marketing influenszer marketing Social media |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/56986 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg56986 | ||
| 005 | 20250312110940.0 | ||
| 008 | 250312suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Schütz Aliz | |
| 245 | 1 | 2 | |a A food marketing hatásainak vizsgálata a Chez Dodo marketing stratégiájának elemzésén keresztül |c Schütz Aliz |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a A marketing dinamikusan változó világában a vállalkozások számára elengedhetetlen, hogy folyamatosan alkalmazkodjanak az új trendekhez és eszközökhöz. A közösségi média és az influenszerek mára a food marketing meghatározó elemeivé váltak, lehetővé téve a márkák számára, hogy személyesebb és célzottabb kapcsolatot alakítsanak ki a fogyasztókkal. Dolgozatom a food marketing hatásait vizsgálja a Chez Dodo macaron manufaktúra marketingstratégiáján keresztül, különös tekintettel a közösségi média, az influenszerek és az online értékelő oldalak szerepére. | |
| 695 | |a Chez Dodo | ||
| 695 | |a cukrászda | ||
| 695 | |a food marketing | ||
| 695 | |a influenszer marketing | ||
| 695 | |a Social media | ||
| 700 | 1 | |a Dr. Rimóczi Dr. Csilla |e ths | |
| 700 | 1 | |a Szalai Katalin |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/56986/1/Schu%CC%88tz%20Ali%CC%81z_EXRBCJ%202024..pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/56986/2/bizalmas%20Schu%CC%88tz%20Ali%CC%81z%20.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/56986/3/Sch%C3%BCtz%20Al%C3%ADz.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/56986/4/szakdolgozati%20bi%CC%81ra%CC%81lat_Schu%CC%88tz%20Ali%CC%81z_241230.pdf |z Dokumentum-elérés |