Ugrás a tartalomra
VuFind
  • Bejelentkezés
    • Magyar
    • angol
Összetett keresés
  • Halkalauz a gasztronómiában és...
  • Tétel idézése
  • Küldés e-mail-ben
  • Nyomtatás
  • Tétel exportálása
    • export_to
    • export_to
    • export_to
  • Hozzáadás a kedvencekhez
  • Permanent link
Borítókép

Halkalauz a gasztronómiában és az egészséges táplálkozásban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Major Enikő
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Halgasztronómia
Halételek
Halászlé
Halászmesterség
Táplálkozás- élettani jelentőség
Gyógyító konyha
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/5735
  • Példányok
  • Leíró adatok
  • Üzenet
  • Hasonló tételek
  • Minden adat megjelenítése (MARC/Címkés)

Dokumentum elérés

Dokumentum-elérés

Hasonló tételek

  • A halak szerepe a gasztronómiában és az egészséges táplálkozásban
    ‌: Nemes Adrienn
  • A marhahús szerepe a táplálkozásban és húsrészeinek felhasználási lehetőségei a gasztronómiában
    ‌: Nagy Krisztián András
  • A "szuperélelmiszerek" fogyasztói megítélése és lehetséges szerepe az egészséges táplálkozásban
    ‌: Peti Dorina
  • Különböző élelmiszercsoportok szerepe, jelentősége a kiegyensúlyozott táplálkozásban, a vendéglátóipari étkeztetésben
    ‌: Faluközi Tímea
  • Különböző élelmiszercsoportok szerepe, jelentősége a kiegyensúlyozott táplálkozásban, a vendéglátóipari étkeztetésben
    ‌: Faluközi Tímea

Keresési lehetőségek

  • Keresési előzmények
  • Összetett keresés

További keresési lehetőségek

  • Böngészés
  • Betűrend szerinti listázás
  • Legújabb tételek

Segítségre van szüksége?

  • Keresési segédlet
  • GYIK