Hungarikumok készítése és ajánlása a vendéglátásban A tokaji borkülönlegességek készítése és ajánlása a vendéglátásban
Saved in:
Main Author: | Vásárhelyi Gergely |
---|---|
Other Authors: | Nagy Mihály |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | bor borászat gasztronómia hungarikum vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/57437 |
Similar Items
Tokaji borkülönlegességek ajánlása a vendéglátásban
: Jagrik Péter
: Jagrik Péter
A sör készítése és ajánlása a vendéglátásban
: Grósz Dániel
: Grósz Dániel
A sör készítése és ajánlása a vendéglátásban
: Sisa Levente
: Sisa Levente
A kereskedelmi pálinkák készítése és ajánlása a vendéglátásban
: Khirer Norbert
: Khirer Norbert
Pálinkakészítés, a pálinka ajánlása a vendéglátásban
: Slajchó Valentin
: Slajchó Valentin
A pálinkakészítés, a pálinka ajánlása a vendéglátásban
: Kóczon Viktor
: Kóczon Viktor
Hungarikumok a vendéglátásban
: Bayer Roland
: Bayer Roland
Hungarikumok a vendéglátásban
: Németh Nóra
: Németh Nóra
Hungarikumok és szerepük a vendéglátásban
: Gulyás Luca Ottilia
: Gulyás Luca Ottilia
Ital hungarikumok értékesítése a vendéglátásban
: Hollós Gergő Tibor
: Hollós Gergő Tibor
Szorongásoldó technikák ajánlása a különböző személyiségjegyűeknek
: Szilágyi Fruzsina
: Szilágyi Fruzsina
Ital "Hungarikumok" bemutatása és alkalmazása a vendéglátásban
: Lénárd Márta Lujza
: Lénárd Márta Lujza
A PÁLINKA KÉSZÍTÉSE, A PÁLINKA KÍNÁLÁSA A VENDÉGLÁTÁSBAN
: Adorján Kinga
: Adorján Kinga
A gin történelme, készítése és hasznosítása a vendéglátásban, illetve a rendezvények világában
: Kutasi Máté Ádám
: Kutasi Máté Ádám
Pálinka készítése, helye a vendéglátásban és a pálinka, mint turisztikai vonzerő hazánk turizmusában
: Szeghalmi Tamás Ferenc
: Szeghalmi Tamás Ferenc
PR film készítése
: Rátkai Márk
: Rátkai Márk
Hungarikumok szerepe a turizmusban
: Végh Erzsébet
: Végh Erzsébet
Egy reszponzív webáruház készítése
: Gergics Milán
: Gergics Milán
Hungarikumok - A zserbó, mint Hungarikum
: Török Csilla Anna
: Török Csilla Anna
A pálinka készítése és fogyasztása napjainkban
: Czifra Bálint
: Czifra Bálint
Vegán desszertek készítése és fogyasztási szokásai
: Takács Anett
: Takács Anett
Tapasztalatok a transzferár-dokumentáció készítése során
: Varga Violetta
: Varga Violetta
Konszolidált beszámoló készítése a vállalatok gyakorlatában
: Csergőffy Noémi
: Csergőffy Noémi
Hungarikumok az oktatásban, fókuszban a paprika
: Farkas Zoltánné
: Farkas Zoltánné
Hungarikumok a köztudatban és a turisztikai kínálatban
: Horváth Gerda
: Horváth Gerda
Nyugdíjpénztárak sajátos tevékenysége, könyvvezetése és beszámoló készítése
: Paczona Enikő
: Paczona Enikő
Google Ads kampányok készítése és optimalizálása a gyakorlatban
: Batiz Bianka
: Batiz Bianka
Költségvetési szerv beszámoló készítése, sajátos tevékenységének elemzése
: Jámbor Enikő Emese
: Jámbor Enikő Emese
Single Page Application készítése kis és középvállalkozások számára
: Marics Tamás
: Marics Tamás
Richter Gedeon Nyrt. konszolidált beszámolójának készítése és elemzése
: Vadászné Pásztor Tímea
: Vadászné Pásztor Tímea
Javaslatok chatbot fejlesztésére és tudásbázis készítése SAP törzsadatkezeléshez
: Somi Anita
: Somi Anita
Szerződés és CMR fuvarlevél készítése az IFS rendszerben
: Szondi Viktória
: Szondi Viktória
Hungarikumok, mint gasztronómiai vonzerők szerepe a magyar turizmusban
: Ritz Noémi
: Ritz Noémi
EGY KÉSZÜLŐ BELSŐÉPÍTÉSZETI PROJEKT DESIGN TERVÉNEK ÁRAJÁNLAT KÉSZÍTÉSE
: Almási Gréta
: Almási Gréta
Konszolidált éves beszámoló készítése az IFRS előírásai alapján
: Bánkuti Gábor
: Bánkuti Gábor
Nonprofit és egyéb szervezetek beszámoló készítése, sajátos tevékenységének elemzése
: Molnár Gabriella
: Molnár Gabriella
Nonprofit és egyéb szervezetek beszámoló készítése, sajátos tevékenységének elemzése.
: Szvitek Attila
: Szvitek Attila
Nonprofit és egyéb szervezetek beszámoló készítése, sajátos tevékenységének elemzése
: Miklós Szilvia
: Miklós Szilvia
Nonprofit és egyéb szervezetek beszámoló készítése, sajátos tevékenységének elemzése
: Marosi Anna
: Marosi Anna
NONPROFIT ÉS EGYÉB SZERVEZETEK BESZÁMOLÓ KÉSZÍTÉSE, SAJÁTOS TEVÉKENYSÉGÉNEK ELEMZÉSE
: Czédli Gábor
: Czédli Gábor
Similar Items
-
Tokaji borkülönlegességek ajánlása a vendéglátásban
: Jagrik Péter -
A sör készítése és ajánlása a vendéglátásban
: Grósz Dániel -
A sör készítése és ajánlása a vendéglátásban
: Sisa Levente -
A kereskedelmi pálinkák készítése és ajánlása a vendéglátásban
: Khirer Norbert -
Pálinkakészítés, a pálinka ajánlása a vendéglátásban
: Slajchó Valentin