Helyi ízek és globális trendek A magyar Michelin Guide vidéki gasztronómiája
Elmentve itt :
| Szerző: | Galácz Viktória |
|---|---|
| További közreműködők: | Csulak Gergely |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | étterem fenntarthatóság gasztronómia trendek vendéglátás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/57452 |
Hasonló tételek
A kézműves magyar ízek vásárának marketingkommunikációs jelentősége
: Tomasovics Viktória
: Tomasovics Viktória
Új ízek, új élet mentes sütemények a jövő cukrászatában
: Rim Viktória Erika
: Rim Viktória Erika
Globális trendek és helyi válaszok A kínai elektronikus kereskedelmi vállalatok hatásai a Kühne + Nagel Kft. logisztikai folyamataira
: Gáspár Tamás
: Gáspár Tamás
Változó ízek, változó ízlések? - A klasszikus fagylalttól az extrémig
: Hegyes Gréta
: Hegyes Gréta
Színek, ízek, illatok, avagy a fine dining térhódítása Magyarországon
: Brizs Anna
: Brizs Anna
Színek, illatok, ízek, avagy a fine dining térhódítása hazánkban
: Szabó Alexandra
: Szabó Alexandra
A Jászság gasztronómiája, és ennek szerepe a helyi vendéglátásban és turizmusban
: Cseperkáló Ildikó
: Cseperkáló Ildikó
A méz globális kereskedelelme Trendek, kihívások és lehetőségek
: Juhász Dorina
: Juhász Dorina
Hatékony rendezvényszervezés és catering trendek
: Szabó Réka Viktória
: Szabó Réka Viktória
Adatbányászati trendek
: Takács Gabriella Ágnes
: Takács Gabriella Ágnes
Online marketingkommunikációs trendek a 21. században
: Oroszi Viktória
: Oroszi Viktória
Az elmúlt évtizedekben bekövetkezett globális technikai trendek hatásainak vizsgálata a magyar szállodaiparra valamint ennek bemutatása a Hotel Nemzeti példáján keresztül
: Tóth Diána
: Tóth Diána
Rendezvényszervezési trendek változása
: Molnár Kinga
: Molnár Kinga
Helyi gazdaságfejlesztés, helyi erőforrások fenntartható hasznosítása
: Ferencz Gábor
: Ferencz Gábor
Egy nemzetközi könyvvizsgáló cég munkahelyi belső képzéseinek változásai a COVID-19 világjárvány hatására a globális és hazai tréningpiaci trendek tükrében
: Turcsányi Alexandra
: Turcsányi Alexandra
Autóipari trendek hatásai a magyar beszállítókra
: Haris-Weldin Gergő
: Haris-Weldin Gergő
A munkavállalók és munkaadók igényei a munkaerőpiacon, készségek, trendek
: Wágner Viktória
: Wágner Viktória
Marketingkommunikációs trendek a síturizmusban
: Savanya Ferenc Béla
: Savanya Ferenc Béla
Trendek a rendezvényszervezés világában
: Koch Richárd
: Koch Richárd
A turisztikai trendek napjainkban
: Brevák Bettina Barbara
: Brevák Bettina Barbara
Alkoholpiaci árakat meghatározó trendek
: Hancz Alexandra
: Hancz Alexandra
Bőrápolási trendek alakulása Magyarországon
: Dau Kieu Huong Anh
: Dau Kieu Huong Anh
Esküvőszervezés és esküvő trendek Erdélyben
: Molnár Andrea-Emőke
: Molnár Andrea-Emőke
Globális civil társadalom?
: Bálint Petra Dóra
: Bálint Petra Dóra
Globális helyzetkép folytatódik a fellendülés
: Losoncz Miklós
Megjelent: (2017)
: Losoncz Miklós
Megjelent: (2017)
Globális felmelegedés klímaválság vagy klímakatasztrófa
: Oláh Viktor
: Oláh Viktor
Klímaváltozás és globális reakciók
: Kovács Abigél Anna
: Kovács Abigél Anna
Nemzetközi trendek hatása a magyar cukrászdák kínálatára
: Kovács Gabriella
: Kovács Gabriella
Fogyasztói trendek változása a zenepiacon
: Mayer Noémi
: Mayer Noémi
Szponzorációs trendek a 21. században
: Bogár Fanni
: Bogár Fanni
Főbb trendek a megtakarítások tekintetében
: Fejszés Alexandra
: Fejszés Alexandra
Globális szerepváltozások A nemzetközi szervezetek dinamikája és befolyása
: Becher Kata Rella
: Becher Kata Rella
Hasonló tételek
-
A kézműves magyar ízek vásárának marketingkommunikációs jelentősége
: Tomasovics Viktória -
Új ízek, új élet mentes sütemények a jövő cukrászatában
: Rim Viktória Erika -
Globális trendek és helyi válaszok A kínai elektronikus kereskedelmi vállalatok hatásai a Kühne + Nagel Kft. logisztikai folyamataira
: Gáspár Tamás -
Változó ízek, változó ízlések? - A klasszikus fagylalttól az extrémig
: Hegyes Gréta -
Színek, ízek, illatok, avagy a fine dining térhódítása Magyarországon
: Brizs Anna