Az Arany Kaviár étel- és az italkínálatának bemutatása
Elmentve itt :
Szerző: | Salga Réka |
---|---|
További közreműködők: | Dr. Lenkovics Dr. Beatrix |
Kulcsszavak: | bor elemzési módszerek étterem gyakorlat magyarországi borvidékek |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/57496 |
Hasonló tételek
A színvonal jelentősége az Arany Kaviár étterem keretein belül
: Grósz Lilia Anna
: Grósz Lilia Anna
Az Arany Kaviár étterem működése általánosan és a világjárvány alatt
: Farkas Tünde
: Farkas Tünde
A Mercure Budapest Castle Hill Hotel reggeli étel- és italkínálatának bemutatása és elemzése
: Kovács Péter
: Kovács Péter
Korszerű, 21. századi ételkészítést segítő gépek és berendezések bemutatása az Arany Kaviár Étterem konyhája által
: Barta Zsófia
: Barta Zsófia
A Novotel Budapest Danube Hotel étel-, italkínálatának elemzése, a választék kialakításának szempontjai és következményei
: Bodó Péter
: Bodó Péter
Beverage consumption habits and the comparison of two Fine Dining restaurant The Arany Kaviar and The Penrose Room in 2016-2017
: Vasadi-Balogh Eszter
: Vasadi-Balogh Eszter
Az arany mint befektetés
: Rigó Tímea
: Rigó Tímea
Sör és étel, sörvacsorák
: Deézsi Ferenc
: Deézsi Ferenc
A Sziget Fesztivál, Balaton Sound és Volt Fesztivál italkínálatának vizsgálata
: Márton Richárd
: Márton Richárd
Az Intercontinental Budapest vendégkör összetételének étel- és italfogyasztási szokásai
: Gőbőlős Réka
: Gőbőlős Réka
Az Intercontinental Budapest vendégkörének összetételének étel- és italfogyasztási szokásai
: Gőbőlős Réka
: Gőbőlős Réka
Insight into the marketing process of Etele Cinema
: Küplein Kata Stella
: Küplein Kata Stella
A Johnny's Bistro étel és italkínálata
: Somogyi Dorottya
: Somogyi Dorottya
Étel-ital párosítások Budapest fine-dining éttermeiben
: Császár Attila
: Császár Attila
Az arany árának mozgatórugói a XXI. század elején
: Mester Péter
Megjelent: (2007)
: Mester Péter
Megjelent: (2007)
A hibrid munkarend, mint arany középút
: Horváth Vivien
: Horváth Vivien
A hibrid munkarend, mint arany középút
: Horváth Vivien
: Horváth Vivien
Arany középút Budapest beépítettsége és élhetősége között
: Nagy Máté Attila
: Nagy Máté Attila
A fenntarthatóság és az étel pazarlás vizsgálata egy ötcsillagos budapesti szállodában
: Kővágó Jázmin
: Kővágó Jázmin
LTV arány változása a jelzálog alapú hiteleknél
: Hargitai Kitti Vanda
: Hargitai Kitti Vanda
Étel-ital párosítások trendjeinek alakulása Magyarország fine-dining éttermeiben
: Péter Kata
: Péter Kata
Étel-ital párosítások trendjeinek alakulása Magyarország fine-dining éttermeiben
: Vári Vivien Vanessza
: Vári Vivien Vanessza
Az Arany Ászok kommunikációs újrapozícionálása a magyarországi sörpiac kihívásainak figyelembevételével
: Lázár Orsolya Vivien
: Lázár Orsolya Vivien
Arany élet, avagy a gazdasági szemlélet kialakítása az általános iskolában
: Osvald Andrea
: Osvald Andrea
Megállítható-e a drasztikusan csökkenő részvételi arány az Erasmus-programban?
: Tóth Fruzsina, et al.
Megjelent: (2019)
: Tóth Fruzsina, et al.
Megjelent: (2019)
Egy vállalkozás hatékonyságának és jövedelmezőségének vizsgálata, az arany piaci értékének függvényében
: Lázár Szilvia
: Lázár Szilvia
Egy vállalkozás jövedelmezőségének és hatékonyságának vizsgálata, az arany piaci értékének függvényében
: Lázár Szilvia
: Lázár Szilvia
Az arany keresletét és kínálatát befolyásoló tényezők és azok változásai a XXI. században
: Kocsis Laura
: Kocsis Laura
Egy vállalkozás vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének vizsgálata, az arany piaci értékének függvényében
: Lázár Szilvia
: Lázár Szilvia
Egy vállalat vagyoni, pénzügyi helyzetének és jövedelmezőségének vizsgálata, az arany piaci értékének függvényében
: Lázár Szilvia
: Lázár Szilvia
Helyi termékek és a „jó étel, jó hangulat” trend terjedésének vizsgálata egyetemisták körében
: Balázsné Lendvai Marietta, et al.
Megjelent: (2022)
: Balázsné Lendvai Marietta, et al.
Megjelent: (2022)
A Neusiedlersee-Hügelland borvidék bemutatása, a ruszti Buschenschank Peter Schandl vendéglátóipari egységen keresztül, valamint az egység étel-ital kínálatának vizsgálata
: Csitkovics Márk
: Csitkovics Márk
"Az aranyosok kollégiumi élete" avagy a kollégium hatása a Kisvárdai Bessenyei György Gimnázium és Kollégium Arany János Tehetséggondozó Programjában részt vevő tanulókra
: Budáné Aros Judit
: Budáné Aros Judit
Reklámpszcihológia. A nők ábrázolása és szerepe a reklámvilágban
: Salga Brigitta
: Salga Brigitta
Rural tourism and hunting tourism opportunities in Hungary
: Salga Mihály
: Salga Mihály
A vállalatok telephelyválasztási aspektusai
: Feitscher-Salga Vivien
: Feitscher-Salga Vivien
Munka - magánélet Mi az "ára" az arany középútnak?
: Varga Krisztina
: Varga Krisztina
Arany-e mind, ami fénylik? A magyar főváros imázsának vizsgálata a tartósan Budapesten élő külföldiek és a külföldi turisták körében, valamint annak összevetése a Magyar Turizmus Zrt. imázs- és márkaépítési törekvéseivel Konzulens Készítette:
: Kovács Edina
: Kovács Edina
Az Eisberg Hungary Kft. marketing tevékenységének bemutatása
: Fülöp Réka
: Fülöp Réka
Logisztikai folyamatok és az ellátási lánc menedzsment bemutatása az Agrofeed Kereskedelmi Kft. működése során
: Nagy Réka
: Nagy Réka
Hasonló tételek
-
A színvonal jelentősége az Arany Kaviár étterem keretein belül
: Grósz Lilia Anna -
Az Arany Kaviár étterem működése általánosan és a világjárvány alatt
: Farkas Tünde -
A Mercure Budapest Castle Hill Hotel reggeli étel- és italkínálatának bemutatása és elemzése
: Kovács Péter -
Korszerű, 21. századi ételkészítést segítő gépek és berendezések bemutatása az Arany Kaviár Étterem konyhája által
: Barta Zsófia -
A Novotel Budapest Danube Hotel étel-, italkínálatának elemzése, a választék kialakításának szempontjai és következményei
: Bodó Péter