A Balatonfüredi Club Hotel Füred alkoholkínálatának és felhasználásának bemutatása a vendéglátásban
Elmentve itt :
Szerző: | Tran Bálint Son |
---|---|
További közreműködők: | Dr. Lenkovics Dr. Beatrix |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Balaton Balatonfüred-Csopaki borrégió Club Hotel Füred Ital kínálat szeszesitalok |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/57529 |
Hasonló tételek
Balatonfüredi Airbnb szállások marketingkommunikációs eszközei
: Kövesdi Kitty
: Kövesdi Kitty
A balatonfüredi Hotel Golden Lake Resort **** Superior szálloda marketingkommunikációs tevékenységének elemzése
: Vas Nóra Anna
: Vas Nóra Anna
Turisztikai fejlesztések hatása a Balatonfüredi járásban gazdasági, ökológiai és társadalmi szempontból
: Huszár Laura
: Huszár Laura
A Royal Club Hotel Visegrád **** fenntarthatóságának bemutatása és elemzése Az ételpazarlás kihívásai és megoldásai.
: Domak Dávid Péter
: Domak Dávid Péter
A szállodai vendéglátás tevékenységének bemutatása a Petneházy Club Hotel példáján keresztül
: Gnandt Tamás István
: Gnandt Tamás István
A Ferencvárosi Torna Club marketingtevékenységének bemutatása
: Magyar Norbert
: Magyar Norbert
Napenergia sajátosságai, és felhasználásának helyzetelemzése
: Sallai Vivien Imola
: Sallai Vivien Imola
A napenergia felhasználásának helyzetelemzése hazánkban
: Bali Vivien Kamilla
: Bali Vivien Kamilla
A méz felhasználásának alakulása Magyarországon
: Lukács Ágnes
: Lukács Ágnes
A Continental Citygolf Club marketing stratégiájának bemutatása
: Sas Dalma Magdolna
: Sas Dalma Magdolna
A Club Tihany marketingtevékenységének elemzése
: Fekete Kristóf
: Fekete Kristóf
CSR a ClubTihany Resortban
: Csonka Cintia
: Csonka Cintia
A Szaletly Étterem és a Club Tihany itallapjainak összehasonlítása
: Ház Bálint Gergely
: Ház Bálint Gergely
A zöld szállodák környezettudatos tevékenységének bemutatása a Silvanus Hotel Visegrád **** és a Royal Club Hotel Visegrád **** superior szállodák példája alapján
: Ember Andrea
: Ember Andrea
A pálinka felhasználásának lehetőségei a csúcsgasztronómia italkínálatában
: Berecz Panna Viola
: Berecz Panna Viola
The importance of hotel loyalty programs; presented through the IHG Rewards Club at InterContinental Budapest
: Tóth Ágnes Gabriella
: Tóth Ágnes Gabriella
Költségvetési adatbázis, a pénzügyi erőforrások felhasználásának átláthatóságához
: Csik-Rádi Marietta
: Csik-Rádi Marietta
A Strukturális Alapok felhasználásának bemutatása a Gazdaságfejlesztési Operatív Program működésén keresztül
: Kuczbel Rita
: Kuczbel Rita
A Continental Citygolf Club marketingtevékenységeinek vizsgálata
: Lanczki Petra
: Lanczki Petra
Társadalmi felelősségvállalás a Club Tihany Resortban
: Csonka Cintia
: Csonka Cintia
Az InterContinental Budapest Club Lounge bemutatása és SWOT-elemzése
: Nagy Fruzsina
: Nagy Fruzsina
Global and local features of the Sport Economy A Comparison of the British Arsenal Football Club and the Hungarian Ferencvárosi Torna Club
: Faller András
: Faller András
A Tokaji borok felhasználásának elemzése a magyar gasztronómiában
: Pálfalvi Brigitta
: Pálfalvi Brigitta
Research of the Profitable Operation of an Equestrian Club in Hungary
: Biró Luca
: Biró Luca
Az Európai Unió által nyújtott források felhasználásának ellenőrzése
: Borbély Ingrid Katalin
: Borbély Ingrid Katalin
EU-S TÁMOGATÁSOK FELHASZNÁLÁSÁNAK ELLENŐRZÉSE – KÖZÉP-MAGYARORSZÁGI PROJEKTEK TÜKRÉBEN
: Drimbe István
: Drimbe István
Versenytárselemzés a Passport Club Utazási Iroda gyakorlatában
: Miskolczi Martina
: Miskolczi Martina
Virtuális közösségek a Bulissimo Club bemutatásán keresztül
: Zeke Andrea
: Zeke Andrea
A Strukturális Alapok keretében nyújtott támogatások felhasználásának kincstári ellenőrzése
: Horváth Lilla
: Horváth Lilla
Hal és más hidegvérű állatok húsának felhasználásának lehetőségei budapesti vendéglátóhelyeken
: Végh Marcell
: Végh Marcell
Recepciós pozíció elemzése a Marriott Hotel Budapest Fitness & Health Club részlegén és a szervezett kirándulások bevezetésének ötlete
: Török Hanna
: Török Hanna
A magyarországi X és Z generáció szabadidő felhasználásának és médiafogyasztásának vizsgálata
: Vida Natália
: Vida Natália
A jó indikátorok, mint a közpénzek tervezésének és hatékony felhasználásának feltételei
: Domokos László
Megjelent: (2015)
: Domokos László
Megjelent: (2015)
Le financement des clubs de handball en Hongrie
: Gajnok Liliána
: Gajnok Liliána
Biogazdálkodás, bio alapanyagok felhasználásának összehasonlítása, Budapest vezető éttermeinek példáján keresztül
: Kovács Richárd
: Kovács Richárd
A Friends Club Hungary Kft. rendezvényszervező cég bemutatása egy konkrét rendezvény keretein belül
: Lilik Szimonetta
: Lilik Szimonetta
Természet a város felett - avagy egy egyedülálló rendezvényhelyszín, a Continental Citygolf Club tevékenységének bemutatása
: Herszényi Glória Fanni
: Herszényi Glória Fanni
Egy szálláshely működését befolyásoló külső és belső tényezők-Az esztergomi Rögby Club Hostel bemutatása
: Nagy Kata
: Nagy Kata
A számviteli kimutatások felhasználásának lehetőségei és esetleges korlátjai egy vállalatértékelési szituáció során
: Lőrincz Dániel Dezső
: Lőrincz Dániel Dezső
A megosztott elektromos rollerek turisztikai célú felhasználásának kihívásai és fejlesztési lehetőségei Budapesten
: Nagyné Szentiványi Enikő Terézia
: Nagyné Szentiványi Enikő Terézia
Hasonló tételek
-
Balatonfüredi Airbnb szállások marketingkommunikációs eszközei
: Kövesdi Kitty -
A balatonfüredi Hotel Golden Lake Resort **** Superior szálloda marketingkommunikációs tevékenységének elemzése
: Vas Nóra Anna -
Turisztikai fejlesztések hatása a Balatonfüredi járásban gazdasági, ökológiai és társadalmi szempontból
: Huszár Laura -
A Royal Club Hotel Visegrád **** fenntarthatóságának bemutatása és elemzése Az ételpazarlás kihívásai és megoldásai.
: Domak Dávid Péter -
A szállodai vendéglátás tevékenységének bemutatása a Petneházy Club Hotel példáján keresztül
: Gnandt Tamás István