A vendéglátás fő folyamatainak bemutatása a Budakert vendéglőben.
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Kulcsszavak: | fő folyamatok HACCP magyar konyha vendéglátás vendéglő |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/57737 |
Kivonat: | Projektmunkám során egy több évtizede működő budaörsi magyaros étterem bemutatását és annak fő munkafolyamatainak megismerését végeztem. Bemutatásra kerültek a beszállítok és a beszerzési lehetősége. A raktározás és a raktárak típusai és azok szabályai a HACCP szerint. Az ételkészitéshez szükséges konyhai eljárások, berendezések és technológiák. Személyzet napi feladatainak bemutatása. Több kutatási eredménnyel melyeket interjúkkal, éttermi szoftver elemzéssel és kérdőív segítségével szereztem meg. |
---|