A vendéglátás fő folyamatainak bemutatása a Budakert vendéglőben.

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Mészáros Tamás
További közreműködők: Balog-Siposné Szöcze Anikó
Kulcsszavak:fő folyamatok
HACCP
magyar konyha
vendéglátás
vendéglő
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/57737
Leíró adatok
Kivonat:Projektmunkám során egy több évtizede működő budaörsi magyaros étterem bemutatását és annak fő munkafolyamatainak megismerését végeztem. Bemutatásra kerültek a beszállítok és a beszerzési lehetősége. A raktározás és a raktárak típusai és azok szabályai a HACCP szerint. Az ételkészitéshez szükséges konyhai eljárások, berendezések és technológiák. Személyzet napi feladatainak bemutatása. Több kutatási eredménnyel melyeket interjúkkal, éttermi szoftver elemzéssel és kérdőív segítségével szereztem meg.