Skip to content
VuFind
  • Login
    • Magyar
    • angol
Advanced
  • A komlózási technológia hatása...
  • Cite this
  • Email this
  • Print
  • Export Record
    • export_to
    • export_to
    • export_to
  • Save to List
  • Permanent link
Cover Image

A komlózási technológia hatása a sör érzékszervi tulajdonságaira

Show other versions (1)
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Giczi Laura
Other Authors: Csulak Gergely
Format: Students’ Scientific Association paper
Kulcsszavak:érzékszervek
közgazdaságtan
kraft
sör
söripar
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/57952
  • Holdings
  • Description
  • Comments
  • Other Versions (1)
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

Dokumentum-elérés
Dokumentum-elérés
Dokumentum-elérés
Dokumentum-elérés
Dokumentum-elérés
Dokumentum-elérés

Similar Items

  • A komlózási technológia hatása a sör érzékszervi tulajdonságaira
    ‌: Giczi Laura
  • Az érzékszervi marketing fogyasztóra gyakorolt hatása
    ‌: Cseh Viktória
  • Az érzékszervi marketing fogyasztóra gyakorolt hatása
    ‌: Cseh Viktória
  • Egy sör nem sör, avagy egy vidéki Bár marketingkommunikációs stratégiája
    ‌: Mihály Zoltán
  • Az érzékszervi marketing hatása a fogyasztóra a Rossmann drogéria nyomában
    ‌: Püski Dorina

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_uj2nf4flfo64v29oabb3u2fank